dali pberon 5 Napisano 19 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 (edytowany) witam serdecznie mam od dłuższego czasu Dynaudio Emit m20 jestem zadowolony ale zastanawiam sie nad wymiana na Dali Oberon 5 i moje pytanie -czy bedzie wieksza roznica i czy ma to wiekszy sens??pozdrawiam Edytowano 19 grudnia 2021 przez dali pberon 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 19 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 (edytowany) Moim zdaniem nie ma sensu, ponieważ są to kolumny niższej klasy. Druga sprawa, jedne to monitory, a drugie to podłogówki, także to również jest bez sensu. Edytowano 19 grudnia 2021 przez lysyrafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 19 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 3 godziny temu, dali pberon 5 napisał: witam serdecznie mam od dłuższego czasu Dynaudio Emit m20 jestem zadowolony ale zastanawiam sie nad wymiana na Dali Oberon 5 i moje pytanie -czy bedzie wieksza roznica i czy ma to wiekszy sens??pozdrawiam Z czym grają te emity? Jestem podobnego zdania co @lysyrafal. Miałem zensory 5 i emity. Uważam, że dynaudio to jednak ciut lepsze kolumny. Ale najlepiej przekonać się samemu. Może Tobie bardziej spodobają się Dali. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dali pberon 5 Napisano 19 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 mam cambridga cxa61 a jakie teraz masz kolumny jesli mozna zapytać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 19 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 Atc scm7 i pmc 25.21. Cambridge słyszałem model wyższy a starszy. Bez jedynki na końcu. Myślę, że jego charakter pasuje i do oberonów jak i emitów. A jeśli chcesz zrobić kroczek do przodu, może warto zainteresować się używanymi dynaudio excite x18? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dali pberon 5 Napisano 19 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 powiem szczerze nie slyszalem ich Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dali pberon 5 Napisano 20 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 grudnia 2021 jak pisalem wczesniej tak sie zastanawiam po prostu zeby pòjść do przodu ale tak mi sie wydawało ze to nie jest dobry wybòr a co do akustyki to lekko zatkalem bass reflex ijest gitara Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 20 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2021 Na jakim metrażu grają te kolumny ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dali pberon 5 Napisano 20 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 grudnia 2021 powiem szczerze wczesniej wynajmowalem mieszkanie i graly w salonie strasznie dudnilo teraz graja w malym pokoiku i jest bardzo ok zastanawialem sie gdy sie przeprowadze do wiekszego metrazu na podlogowymi i bardzo dobre opinie maja monitor audio silver 200 i Qacoustic 3050i ??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 20 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2021 2 minuty temu, dali pberon 5 napisał: gdy sie przeprowadze do wiekszego metrazu Czyli do ilu metrów ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dali pberon 5 Napisano 20 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 grudnia 2021 teraz wymajmuje 2,5/3,5 m wiec musi byc wieksze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 Nie wymieniał bym EMIT 20 na Oberon 5. Jesli ci coś nie leży w dzwieku to albo jednak wyższy budżet na zmiany albo szukanie przyczyny gdzie indziej. Źródło, akustyka. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts