Dawka Smiertelna Napisano 23 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2021 Witam podłączyłem PC (Sound BlasterX AE-5 Plu) po kablu optycznym do Onkyo TX-NR636,problem w tym że nie mogę znaleźć odpowiedniego źródła by leciał dźwięk. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekdrugi Napisano 24 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2021 Dnia 23.12.2021 o 16:58, Dawka Smiertelna napisał: Witam podłączyłem PC (Sound BlasterX AE-5 Plu) po kablu optycznym do Onkyo TX-NR636,problem w tym że nie mogę znaleźć odpowiedniego źródła by leciał dźwięk. Możliwe, że nie jest przypisane. W instrukcji obsługi znajdziesz informację jak przypisać wejście optyczne pod odpowiedni tryb wejścia. Trochę masło maślane ale mniej więcej tak to wygląda. Czyli np możesz sobie ustawić, że jak wybierzesz tryb wejścia CD to ma brać sygnał albo z Opt1 albo z Opt2 albo Coax w zależności ile i jakie masz wejścia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2021 Panel sterowania - dzwiek Opcje wyjścia audio w programie gdzie puszczasz film Przypisanie wejścia optycznego na amplitunerze. To 3 miejsca gdzie szukaj rozwiązania. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts