Joaszka Napisano 8 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2022 Proszę o podpowiedź bo chyba nie potrafię instrukcji zrozumieć. Mam soundbar jbl 5.1 i nie mam pojęcia jak wejsc w funkcje one smart mode. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekdrugi Napisano 9 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2022 16 godzin temu, Joaszka napisał: Proszę o podpowiedź bo chyba nie potrafię instrukcji zrozumieć. Mam soundbar jbl 5.1 i nie mam pojęcia jak wejsc w funkcje one smart mode. tutaj na forum raczej ciężko będzie uzyskać pomoc w zakresie soundbarów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2022 Czytałeś instrukcję? "Aby wyłączyć tryb inteligentny, wykonaj następujące czynności: 1. Na pilocie naciśnij i przytrzymaj przez ponad trzy sekundy, a następnie naciśnij +. → Wyświetlany jest aktualny tryb. „ON SMART MODE”: Tryb inteligentny jest włączony. 2. Powtórz krok 1. → Przełączasz się do innego trybu. „OFF SMART MODE”: Tryb standardowy jest włączony. → Następnym razem, gdy włączysz listwę dźwiękową, tryb inteligentny zostanie ponownie włączony automatycznie." Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts