Patryk Szulc Napisano 9 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2022 Czy ktoś zna te paczki, bo w necie bida, odnośnie informacji? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Szulc Napisano 10 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 stycznia 2022 12 godzin temu, Patryk Szulc napisał: Chodzi o te.https://www.tnt-audio.com/casse/cabasse-caprera_e.html Trochę piszą na forach francuskojęzycznych. Opinie różne, niektórzy porównują do kolumn dużo droższych. Jest para na sprzedaż ale w niezbyt dobrym stanie ale jakby rzeczywiście były dobre to można poszukać we FR. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Szulc Napisano 12 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 12 stycznia 2022 Hm..., nie wiedziałem, że to taka rzadkość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2022 Mignęło mi właśnie, że ma je (tzn. Caprera) użytkownik Adasza na AS. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Szulc Napisano 17 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 stycznia 2022 Ale nic nie pisze o nich. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2022 Mamy Cabasse na stanie. Ale tego modelu nie znam. Więc nie wiem jakie porównanie do nowych modeli. Gdybyś nigdy nie słuchał żadnych cabasse to zapraszam. Może, nie wiem, da ci to jakiś obraz. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts