robotnik Napisano 18 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2022 Jakies opinie , docelowo sparowane z subem , ale jak samo ich brzmienie. niestety nie mam gdzie posluchac - a podobno kozackie. Ma byc tzn V - lubie wyrazne ostre wysokie tony klipsch sixes graja dla mnie bardzo dobrze , i szukam tylko czegos lepszego do silowni. co sadzicie o Wzmacniacz w klasie D AIYIMA D03 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2022 No to nie są to kolumny dla Ciebie. To kolumny o raczej delikatnej, ciepłej górze. A nie ostre wysokie. Jeśli szukasz takich większych kolumn to: Klipsch RP 6000, 260 / 8000, 280 Magnat Signature 507, Focal Chora 826 Zapraszam na odsłuch Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 20 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2022 Cześć, Jeśli lubisz V-kę to rozwiązaniem wszelkich problemów byłyby kolumny Klipsch z serii Reference Premiere, które zapewnią dynamiczne brzmienie z mocną górą oraz nisko schodzący bas. Alternatywą mogłyby być Magnat Signature 507, które zagrają szerzej ale z łagodniejszym dołem. Zapraszam na odsłuch w naszym salonie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts