robotnik Napisano 18 stycznia 2022 Napisano 18 stycznia 2022 Jakies opinie , docelowo sparowane z subem , ale jak samo ich brzmienie. niestety nie mam gdzie posluchac - a podobno kozackie. Ma byc tzn V - lubie wyrazne ostre wysokie tony klipsch sixes graja dla mnie bardzo dobrze , i szukam tylko czegos lepszego do silowni. co sadzicie o Wzmacniacz w klasie D AIYIMA D03 ? Odpisz, cytując
S4Home Napisano 19 stycznia 2022 Napisano 19 stycznia 2022 No to nie są to kolumny dla Ciebie. To kolumny o raczej delikatnej, ciepłej górze. A nie ostre wysokie. Jeśli szukasz takich większych kolumn to: Klipsch RP 6000, 260 / 8000, 280 Magnat Signature 507, Focal Chora 826 Zapraszam na odsłuch Piotr Odpisz, cytując
Q21 Napisano 20 stycznia 2022 Napisano 20 stycznia 2022 Cześć, Jeśli lubisz V-kę to rozwiązaniem wszelkich problemów byłyby kolumny Klipsch z serii Reference Premiere, które zapewnią dynamiczne brzmienie z mocną górą oraz nisko schodzący bas. Alternatywą mogłyby być Magnat Signature 507, które zagrają szerzej ale z łagodniejszym dołem. Zapraszam na odsłuch w naszym salonie. Odpisz, cytując
Recommended Posts