robotnik Napisano 20 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2022 Jakieś opinie ? Głośniki długo na rynku a ciężko coś znaleźć . Jak to zagra z AIYIMA D03 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 20 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2022 Magnat Supreme 202 to bardzo dobre kolumny, które można kupić za rozsądne pieniądze. Brzmienie dynamiczne z na prawdę potężnym basem i całkiem niezłą średnicą jak na ten przedział, słychać barwę. Niestety nie znam tego wzmacniacza i nie jestem w stanie patrząc na parametry ocenić jego brzmienie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robotnik Napisano 20 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 stycznia 2022 44 minuty temu, Q21 napisał: Magnat Supreme 202 to bardzo dobre kolumny, które można kupić za rozsądne pieniądze. Brzmienie dynamiczne z na prawdę potężnym basem i całkiem niezłą średnicą jak na ten przedział, słychać barwę. Niestety nie znam tego wzmacniacza i nie jestem w stanie patrząc na parametry ocenić jego brzmienie. Dzięki . Powili wkręciłem się w audio i jakis maly wzmacniacz i kolumny żeby zobaczyć czy warto docelowo jakieś porzadne kolumny sprawić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2022 Tanie kolumny o duzym, obfitym głębokim basie. Rozluźnionym. Delikatna góra. W swoje cenie bardzo dobre. Mam gdzieś na bazie poprzednią wersję. Od czasu do czasu odpalana przy okazji % Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robotnik Napisano 21 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 21 stycznia 2022 (edytowany) 5 godzin temu, S4Home napisał: Tanie kolumny o duzym, obfitym głębokim basie. Rozluźnionym. Delikatna góra. W swoje cenie bardzo dobre. Mam gdzieś na bazie poprzednią wersję. Od czasu do czasu odpalana przy okazji % Piotr Przyjdą będę testował . Jak się spodoba to docelowo coś za 5k , same kolumny bo suby 2x hts10 lub sw115 juz sa tylko grają z aktywnymi głośnikami . O ile klipsch sixes sa super , o tyle magnat multimonitor tylko ok , tzn w swojej cenie super , stąd te testy czegoś na wzmacniczu . Sixes 6.5 woofer , a wszystko co miałem ponizej czyli 5.5 czegoś brakowało... A takie audiopro a36 to już wogole była tragedia Edytowano 21 stycznia 2022 przez robotnik Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robotnik Napisano 20 lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2022 Zestaw od jakiegoś czasu używam więc już coś napiszę . Magnaty multimonitor 202 odrazu poszły do zwrotu jak tylko ten zestaw usłyszałem. Aktywne to koszt 1100 a tutaj 550 + 400 . Różnica w dźwięku duża. Teraz co mnie zaciekawiło , do klipsch sixes , a36 (same aktywne) sub był ustawiony na pół i było idealnie . Tutaj muszę zjechać tak do 30procent inaczej za dużo basu . Naprawdę w tej cenie grają fajnie , jak skalibrowalem na wzmacniaczu co chciałem blisko im do klipschy sixes które kosztują 4k... Klipsch lepsze ale naprawdę nie jest źle w cenie 550 duuuzo lepsze niż aktywna wersja multimonitor 202 . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robotnik Napisano 3 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 marca 2022 (edytowany) Jezeli ktos ma jakiekolwiek watpliwosci , to szukajac taniego zestwu moze smialo brac i ten wzmacniacz i kolumny. Cena kol to kolo 550-650zl - a maja 170mm woofery , czysty dobr miesisty dziwek - ale bez fajerwerkow . Wzmacniacz daje rade spokojnie. Ogolnie cena za komplet to 1k zl... smieszne pieniadze , gdy takie audio pro a26 czy 36 kosztuja duuuzo wiecej a dziwekowo to jest przepasc . Jedyny minus to wiadomo - brak hdmi w wzmacniaczu . Za to jest aptx hd , i dizek naprawde daje rade Edytowano 3 marca 2022 przez robotnik 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra_theck Napisano 15 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2022 Witam, a jak porównalibyście Magnat Monitor Supreme 202 z Indiana Line Nota 260 X? Różnica w cenie ok. 350 zł na korzyść Magnata, a dodatkowo spotkałem się z opinią, że Magnat "bije na głowę" Indianę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gałązka Napisano 17 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2022 Tak w skrócie Magnat dużo basu( lekko rozlazły) brakuje trochę mocy na górnych pasmach a indiana jakby równiejsza z wskazaniem na środek pasma zadudnić nie zadudni jak magnat ale znów przyjemniej odtworzy wokal . Do czego to m być podłączone ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts