Damianddz Napisano 1 lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 lutego 2022 Witam, Chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o starszym egzemplarzu subwoofera REL Q200e? Aktualnie mam zestaw stereo NAD C700 + ELAC Carina carina bs243.4. Służy mi ten zestaw do TV i słuchania muzyki, ale chciałbym rozszerzyć ten zestaw o subwoofer głownie chodzi o filmy. Pomieszczenie to mniej więcej 15m Z góry dziękuje za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 1 lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 lutego 2022 Cześć, Jeśli masz możliwość kupna w dobrej cenie to warto. Sprawdź tylko przed zakupem czy wszystko działa tak jak powinno. Sprawdź stan gumy oraz czy się nie wyłącza przy wyższych poziomach głośności. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianddz Napisano 1 lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 lutego 2022 Jest na allegro za 1600zł od jakiegoś sklepu audio. Wszystko ma używane więc pytanie czy nie naprawione było coś Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 lutego 2022 Udostępnij Napisano 2 lutego 2022 To że był naprawiany to nic złego. Powinieneś sprawdzić jego aktualny stan. Skoro to sklep to daje gwarancję? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 2 lutego 2022 Udostępnij Napisano 2 lutego 2022 Tego niestety nie jesteś w stanie określić sugerując się wyglądem zewnętrznym. Jeśli jest to sklep audio to w razie gdyby coś było nie tak to przysługuje Ci prawo zwrotu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianddz Napisano 2 lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 lutego 2022 Zamówiłem wczoraj. Zobaczymy co z tego będzie w razie co mogę oddać. Jakieś porady jak najlepiej go podłączyć do wzmacniacza NAD C700? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 lutego 2022 17 godzin temu, Damianddz napisał: Zamówiłem wczoraj. Zobaczymy co z tego będzie w razie co mogę oddać. Jakieś porady jak najlepiej go podłączyć do wzmacniacza NAD C700? Sub OUT w NAD C 700 do LO level z określeniem jako 0 DB https://s4home.pl/kable-subwooferowe/wireworld-stream-subwoofer-interconnect-siw.html Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts