Damianddz Napisano 1 lutego 2022 Napisano 1 lutego 2022 Witam, Chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o starszym egzemplarzu subwoofera REL Q200e? Aktualnie mam zestaw stereo NAD C700 + ELAC Carina carina bs243.4. Służy mi ten zestaw do TV i słuchania muzyki, ale chciałbym rozszerzyć ten zestaw o subwoofer głownie chodzi o filmy. Pomieszczenie to mniej więcej 15m Z góry dziękuje za pomoc Odpisz, cytując
Q21 Napisano 1 lutego 2022 Napisano 1 lutego 2022 Cześć, Jeśli masz możliwość kupna w dobrej cenie to warto. Sprawdź tylko przed zakupem czy wszystko działa tak jak powinno. Sprawdź stan gumy oraz czy się nie wyłącza przy wyższych poziomach głośności. Odpisz, cytując
Damianddz Napisano 1 lutego 2022 Autor Napisano 1 lutego 2022 Jest na allegro za 1600zł od jakiegoś sklepu audio. Wszystko ma używane więc pytanie czy nie naprawione było coś Odpisz, cytując
S4Home Napisano 2 lutego 2022 Napisano 2 lutego 2022 To że był naprawiany to nic złego. Powinieneś sprawdzić jego aktualny stan. Skoro to sklep to daje gwarancję? Piotr Odpisz, cytując
Q21 Napisano 2 lutego 2022 Napisano 2 lutego 2022 Tego niestety nie jesteś w stanie określić sugerując się wyglądem zewnętrznym. Jeśli jest to sklep audio to w razie gdyby coś było nie tak to przysługuje Ci prawo zwrotu. Odpisz, cytując
Damianddz Napisano 2 lutego 2022 Autor Napisano 2 lutego 2022 Zamówiłem wczoraj. Zobaczymy co z tego będzie w razie co mogę oddać. Jakieś porady jak najlepiej go podłączyć do wzmacniacza NAD C700? Odpisz, cytując
S4Home Napisano 3 lutego 2022 Napisano 3 lutego 2022 17 godzin temu, Damianddz napisał: Zamówiłem wczoraj. Zobaczymy co z tego będzie w razie co mogę oddać. Jakieś porady jak najlepiej go podłączyć do wzmacniacza NAD C700? Sub OUT w NAD C 700 do LO level z określeniem jako 0 DB https://s4home.pl/kable-subwooferowe/wireworld-stream-subwoofer-interconnect-siw.html Piotr Odpisz, cytując
Recommended Posts