Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam,jak w temacie,szukam wzmacniacza do kolumn kef r5 kupionych kupionych po okazyjnej cenie,ktorych nie sluchalem,ale ktore najbardziej mi sie podobaja sposrod tych ,na ktore mnie stac,sugerowalem sie rowniez recenzjami i jakimis odsluchami na yt. Muzyka,ktorej slucham to pop,glownie muzyka efekciarska,radiowa komercyjna,jakies elektro czasami i rap.Budzet na wzmak to max 12tys.Co wazne to wyglad,podobaja mi się klasyczne wyglady jak np.rotel,pioneer,yamaha,ladnie wyglada hegel,nad czy nawet exposure.Prosze o kilka porad i wskazowek co do konkretnych modeli.

Ps.ma to byc uniwersalny wzmacniacz badz amplituner dla zwyczajnego uzytkownika ,ktory slucha zwyczajnej efekcisrskiej muzuki,najlepiej bezawaryjny

Z GORY DZIEKI I POZDRAWIAM. 

Napisano

W tej cenie zdecydowanie polecam Roskan Capsian M2. To jeden z najlepszych wzmacniaczy w tej cenie.

znakomicie zbudowany, bardzo dobrze prowadzi kolumny.

Te kolumny potrzebują wzmacniacza o brzmieniu wyraźnym. I Roksan taki jest.

Ewentualnie Lyngdorf.

Zapraszam na odsłuch

Piotr

Napisano
2 minuty temu, S4Home napisał:

Mateusz , wybierasz się na jakiś odsłuch?

Piotr

Za 2 tygodnie bede w domu i byc moze poslucham,ale raczej w salonach w swojej okolicy,a jestem z trojmiasta,dzieki za sugestie w kazdym razie bo być moze w ciemno cos zamowię,na olx gosc ma preamp i koncowke cambridge 840 jak nie sprzeda do czasu ,az bede w domu to tego w 1 kolejnosci bede sluchal ,a roksana też bede mial na uwadze.Dzieki jeszcze raz i pozdrawiam.