Mateusz Zajaczkowski Napisano 7 lutego 2022 Napisano 7 lutego 2022 Witam,jak w temacie,szukam wzmacniacza do kolumn kef r5 kupionych kupionych po okazyjnej cenie,ktorych nie sluchalem,ale ktore najbardziej mi sie podobaja sposrod tych ,na ktore mnie stac,sugerowalem sie rowniez recenzjami i jakimis odsluchami na yt. Muzyka,ktorej slucham to pop,glownie muzyka efekciarska,radiowa komercyjna,jakies elektro czasami i rap.Budzet na wzmak to max 12tys.Co wazne to wyglad,podobaja mi się klasyczne wyglady jak np.rotel,pioneer,yamaha,ladnie wyglada hegel,nad czy nawet exposure.Prosze o kilka porad i wskazowek co do konkretnych modeli. Ps.ma to byc uniwersalny wzmacniacz badz amplituner dla zwyczajnego uzytkownika ,ktory slucha zwyczajnej efekcisrskiej muzuki,najlepiej bezawaryjny Z GORY DZIEKI I POZDRAWIAM. Odpisz, cytując
Himling Napisano 7 lutego 2022 Napisano 7 lutego 2022 (edytowany) polecam Yamaha AS 2100 ale kazdy ma inny gust dlatego najlepiej posluchac czy sie spodoba Edytowano 7 lutego 2022 przez Himling Odpisz, cytując
rms.pl Napisano 7 lutego 2022 Napisano 7 lutego 2022 Jak szukasz dynamicznego połączenia to z Exposure 3010S2D takie otrzymasz, z żywą górą, ogólnie bardzo energetyczne granie. Jeżeli ma być cieplej i spokojniej to Musical Fidelity M6si. KEF R5 i wymienione wzmacniacze mamy na miejscu, więc zapraszam do naszego salonu na porównanie. 1 Odpisz, cytując
S4Home Napisano 8 lutego 2022 Napisano 8 lutego 2022 W tej cenie zdecydowanie polecam Roskan Capsian M2. To jeden z najlepszych wzmacniaczy w tej cenie. znakomicie zbudowany, bardzo dobrze prowadzi kolumny. Te kolumny potrzebują wzmacniacza o brzmieniu wyraźnym. I Roksan taki jest. Ewentualnie Lyngdorf. Zapraszam na odsłuch Piotr 1 Odpisz, cytując
lysy Napisano 8 lutego 2022 Napisano 8 lutego 2022 Dnia 7.02.2022 o 13:43, Mateusz Zajaczkowski napisał: Co wazne to wyglad, podobaja mi się klasyczne wyglady jak np.rotel, najlepiej bezawaryjny Rotel RA-1572 Rotel RA-1592 1 Odpisz, cytując
S4Home Napisano 9 lutego 2022 Napisano 9 lutego 2022 Mateusz , wybierasz się na jakiś odsłuch? Piotr Odpisz, cytując
Mateusz Zajaczkowski Napisano 9 lutego 2022 Autor Napisano 9 lutego 2022 2 minuty temu, S4Home napisał: Mateusz , wybierasz się na jakiś odsłuch? Piotr Za 2 tygodnie bede w domu i byc moze poslucham,ale raczej w salonach w swojej okolicy,a jestem z trojmiasta,dzieki za sugestie w kazdym razie bo być moze w ciemno cos zamowię,na olx gosc ma preamp i koncowke cambridge 840 jak nie sprzeda do czasu ,az bede w domu to tego w 1 kolejnosci bede sluchal ,a roksana też bede mial na uwadze.Dzieki jeszcze raz i pozdrawiam. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts