Jasiek88 Napisano 14 lutego 2022 Udostępnij Napisano 14 lutego 2022 1 godzinę temu, kryniu1 napisał: chodzi mi o netflixy na tym nie będzie różnicy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekdrugi Napisano 14 lutego 2022 Udostępnij Napisano 14 lutego 2022 1 godzinę temu, kryniu1 napisał: Porównam jakość dźwięku przy podłączenia Apple TV do amplitunera. jeżeli na apple TV nie odpalasz nic co daje dźwięk HD (czyli Dolby True HD albo DTS-HD MA) to różnicy być nie powinno. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilislaw1978 Napisano 14 lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 14 lutego 2022 Dla niedowiarkow ze to moe jest pełny Atmos A to oznaczenie z odtwarzacza blu ray Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekdrugi Napisano 14 lutego 2022 Udostępnij Napisano 14 lutego 2022 2 godziny temu, Pilislaw1978 napisał: A to oznaczenie z odtwarzacza blu ray Nie wiem co dokładnie chciałeś udowodnić ale, drugie zdjęcie pokazuje owszem Atmosa ale w wersji ubogiej, prawdopodobnie jakiś streaming. Trzecie pokazuje pełnego Atmosa, jest dopisek TrueHD. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilislaw1978 Napisano 14 lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 14 lutego 2022 Nic nie chciałem udowodnić i faktycznie na 3 jest jeszcze true hd Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryniu1 Napisano 10 marca 2022 Udostępnij Napisano 10 marca 2022 W Apple TV np. na netflixie na moim amplitunerze pokazuje albo Multi In albo Dolby Atmos. Jeżeli korzystam z aplikacji na telewizorze (android TV) to przy zwykłym 5.1 pokazuje mi na amplitunerze DD +DSur. Teraz pytanie czy między Multi In a DD+ DSur jestjakaś różnica? Zastanawiam się po prostu czy w moim przypadku posiadania 5.1 w Apple TV ustawić dźwięk 5.1 bez dolby atmos czy zostawić Dolby Atmos (wtedy filmy Dolby Atmos są w Dolby Atmos a reszta Multi In). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek88 Napisano 10 marca 2022 Udostępnij Napisano 10 marca 2022 1 godzinę temu, kryniu1 napisał: Teraz pytanie czy między Multi In a DD+ DSur jestjakaś różnica? To sobie posłuchaj i oceń sam. 1 godzinę temu, kryniu1 napisał: w Apple TV ustawić dźwięk 5.1 bez dolby atmos czy zostawić Dolby Atmos (wtedy filmy Dolby Atmos są w Dolby Atmos a reszta Multi In Powtórzę się posłuchaj i oceń sam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryniu1 Napisano 10 marca 2022 Udostępnij Napisano 10 marca 2022 38 minut temu, Jasiek88 napisał: To sobie posłuchaj i oceń sam. Powtórzę się posłuchaj i oceń sam. Dzięki, jesteś bardzo pomocny. Powiedziałbym, że ekspert. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts