wojtas_ Napisano 9 lutego 2022 Udostępnij Napisano 9 lutego 2022 Witam wszystkich. Obecnie mam zestaw: Amplituner Yamaha RX-A880 Glosniki ELAC Reference B6 Subwoofer ELAC SUB3010 Jestem w trakcie rozbudowy do standardu 5.1 i najbliższy krok to zakup głośnika centralnego. Oryginalnie chcialem dobrac głośnik pod zestaw ELAC Reference, jendakże zorientowalem się, że mam za malo miejsca na polce pod telewizowem. Mam duzo miejsca na szerokość, ale zaledwie 15 cm wysokości. Czy moglbys prosic o porade jaki glośnik dobrac, tak zeby dobrze wspolgral z calym zestawem? Z gory dziekuje! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 9 lutego 2022 Udostępnij Napisano 9 lutego 2022 Jak kupisz głośnik innej firmy to nigdy nie będzie idealnie to samo brzmienie, na szczęście możesz znaleźć kilka głośników poniżej tej wysokości np. Polk Audio Monitor XT35, Taga Harmony Platinum LCR-60 Slim, czy Polk Audio Reserve R350. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 lutego 2022 Polk Audio Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas_ Napisano 10 lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 lutego 2022 bardzo dziekuje za odpowiedzi! Mysle, ze pojde w strone Pol Audio S35. Rozwazalem jeszcze Yamaha NS-C210 (z tytulu tego, ze amplituner tez Yamaha), ale obawiam sie, ze ten glosnik bedzie o wiele za slaby. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 lutego 2022 Udostępnij Napisano 11 lutego 2022 Polk Audio nie ta Yamaha. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts