gienas Napisano 18 marca Napisano 18 marca (edytowany) Akurat używam Firefoxa w kompie/telefonie więc z Chromem i Edge nie pomogę. Niemniej tak coby nie instalować za każdym razem systemu - configure - system i na dole jest przyciśk "Backup" i "Restore" Kiedy sobie wsio poustawiasz zrób backup - profilaktycznie w razie namieszania robisz restore i wsio działa znów. Edytowano 18 marca przez gienas literówka Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 18 marca Napisano 18 marca Bardzo dziwne bo ja właśnie z chrome korzystam... Odpisz, cytując
gienas Napisano 18 marca Napisano 18 marca 11 minut temu, T Z6 napisał: Moge wejsc tylko przez przegladarke Microsoft Edge W pasku adresu wpisałeś moode.local? Czy od razu IP? Odpisz, cytując
gienas Napisano 18 marca Napisano 18 marca Wpisz "moode.local" w pasku a przeglądarka powinna sama odnaleźć MoOde. Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 18 marca Napisano 18 marca Na smartfonie nie dziala jednak.Ale pokombinuje jeszcze. Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 18 marca Napisano 18 marca Na ekranie koncowka adresu 0.5 a okazalo sie ze to 0.10......Dziwne ale prawdziwe. Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 20 marca Napisano 20 marca Odnosnie 4.Bedzie pasowala do digione sygnature?Czyli spasowanie w obudowie tej która posiadam? Odpisz, cytując
T Z6 Napisano wczoraj o 05:56 Napisano wczoraj o 05:56 Dnia 15.03.2025 o 15:22, marcinmarcin napisał: W wersji z lepszymi zegarami 189 Euro na audiophonics. Te zegary z tej wersji za 600 od razu na śmietnik, choć i tak przypuszczam że nawet na nich gra lepiej od siga 😉 https://www.audiophonics.fr/en/dac-and-interface-modules/ian-canada-transportpi-digi-ii-p-19555.html Minelo troche czasu.Pomyslałem ze moze kupie tego Iana.Pytanie czym go zasilać? Odpisz, cytując
T Z6 Napisano wczoraj o 09:39 Napisano wczoraj o 09:39 I jeszcze pytanko o zasilacz Shanti.On wymaga uziemienia?Jest zacisk jak do gramofonów. Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu 12 godzin temu, T Z6 napisał: Minelo troche czasu.Pomyslałem ze moze kupie tego Iana.Pytanie czym go zasilać? Dowolny 5V. Ja używam PD Creative i zasilam bezpośrednio po Gpio. Dla mnie gra lepiej niż zasilając malinę po usbc. Shanti ma cycek żeby mozna uziemićod niego signature. Dla mnie to nie poprawiało brzmienia. Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 10 godzin temu, marcinmarcin napisał: Dowolny 5V. Ja używam PD Creative i zasilam bezpośrednio po Gpio. Dla mnie gra lepiej niż zasilając malinę po usbc. Shanti ma cycek żeby mozna uziemićod niego signature. Dla mnie to nie poprawiało brzmienia. A gdzie uziemienie sie podlacza do sygnature? Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 5 godzin temu, T Z6 napisał: A gdzie uziemienie sie podlacza do sygnature? Usbridge signature tez mialo cycek, digione nie wiem czy sie podłącza 😀 W każdym razie Ian dla mnie byl sporym progresem mimo (a moze dlatego) ze zasilony tylko z 1 zasilacza... Odpisz, cytując
Recommended Posts