T Z6 Napisano Sobota o 19:03 Napisano Sobota o 19:03 4 minuty temu, marcinmarcin napisał: Wystarczyło napisać że twoim zdaniem jest tak i tak, a nie wyjeżdżać komuś od chorób Nie dotyczylo Ciebie tylko ogólnie wielu ludzi którzy nawet nie maja pojecia o tym ze wydaja kase na cos co niczego nie zmienia.Zacznij myslec czlowieku.Obrazasz sie jak przedszkolak. 1 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano Sobota o 19:07 Napisano Sobota o 19:07 1 minutę temu, T Z6 napisał: Nie dotyczylo Ciebie tylko ogólnie wielu ludzi którzy nawet nie maja pojecia o tym ze wydaja kase na cos co niczego nie zmienia.Zacznij myslec czlowieku.Obrazasz sie jak przedszkolak. Ale to jest tylko twoja opinia, a nie fakt objawiony. Moja opinia i kilku moich znajomych jest taka że jest to bardzo dobre urządzenie. U mnie zlikwidowało wyostrzenia i jazgotliwość którą zawsze digione signature mi wprowadzał. Gra szlachetniej. Ale to jest moja opinia. Twoja opinia jest taka że reszta to durnie i wydają kasę na coś co nic nie zmienia. Powiedz to ludziom wydającym po 20k i więcej na transporty. No debile wręcz Odpisz, cytując
T Z6 Napisano Sobota o 19:10 Napisano Sobota o 19:10 1 minutę temu, marcinmarcin napisał: Ale to jest tylko twoja opinia, a nie fakt objawiony. Moja opinia i kilku moich znajomych jest taka że jest to bardzo dobre urządzenie. U mnie zlikwidowało wyostrzenia i jazgotliwość którą zawsze digione signature mi wprowadzał. Gra szlachetniej. Ale to jest moja opinia. Twoja opinia jest taka że reszta to durnie i wydają kasę na coś co nic nie zmienia. Powiedz to ludziom wydającym po 20k i więcej na transporty. No debile wręcz Nic nie rozumiesz.Nie mam ochoty juz ciagnac tego tematu. Odpisz, cytując
Recommended Posts