rudzikyO Napisano 15 lutego 2022 Udostępnij Napisano 15 lutego 2022 Cześć wszystkim, Mam problem i z góry przepraszam ale nie wiem czy dobrze wybrałem dział. Mam do nagłośnienia salon fryzjerski około 150m2, 6m w najwyższym punkcie. Gdybyście mogli polecić głośniki ścienne z odczuwalnym basem był bym wdzięczny. Pozdrawiam, Dawid. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekdrugi Napisano 15 lutego 2022 Udostępnij Napisano 15 lutego 2022 9 minut temu, rudzikyO napisał: Gdybyście mogli polecić głośniki ścienne z odczuwalnym basem był bym wdzięczny. no nie bardzo się da. Akurat niskie częstotliwości to jest problem w kolumnach ogólnie dlatego stosuje się subwoofery. W wersji naściennej mamy dodatkowy kłopot miejsca. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 lutego 2022 Udostępnij Napisano 16 lutego 2022 Dokładasz subwoofer. To jest częsty zabieg w tego typu pomieszczeniach. Zadzwoń do nas to Ci doradzimy Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts