Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Napiszę tak! A w czym przeszkadza posiadanie wyjścia HDMI ? Posiadam odtwarzacz z taki wyjściem i telewizor CRT, sygnał przesyłam SCART-em. Nawet DivX wygląda dobrze. Jestem przekonany, że obraz byłby lepszy na LCD lub PDP za pośrednictwem HDMI, i przychodzi moment , kiedy wyłączasz odtwarzacz i oglądasz swoje ulubione "Fakty" lub inne "Wiadomości" i nie jesteś posiadaczem dekodera "N". Porażka! Ja osobiście z premedytacją nie kupiłem jednego z "płaszczków". Dopóki w Polsce nie będzie cyfrowej telewizji z prawdziwego zdarzenia, dopóty, kupowanie tego typu wynalazków będzie mijać się z celem. Kupować odtwarzacz z HDMI jak najbardziej, w niczym to nie przeszkadza, na tylnej ściance jest pełno wyjść, które w większości i tak nigdy nie będą użyte! Powodzenia!
Napisano
Nie zgodzę się, telewizja, nawet taka z anteny naziemnej, wygląda na moim LCD bardzo przyzwoicie, mam co prawda nie za duży (LCD - żeby nie było wątpliwości icon_smile.gif ), bo 26", ale jest lepiej niż na poprzenim CRT. W nowych płaskich TV jest mnóstwo elektroniki, która zajmuje się "poprawianiem" sygnału i to naprawdę da się oglądać.
Ale wracając do pytania, bo jest offtop, HDMI ma teraz większość DVD i "od przybytku..." icon_wink.gif