Gumowe Ucho Napisano 17 marca 2022 Udostępnij Napisano 17 marca 2022 Witajcie! Jak będzie z taką budżetową Yamahą HTR-4065? Załóżmy że można odsłuchać i działa? Chciałem ją sparować z używanymi satelitkami Canton, co wyszłoby ok. 600-700zł. W takim razie rozważam soundbar... wydaje mi się że "subwoofer" ze sklejki z takiego soundbaru to nic w porównaniu do Cantonowego, a przetworniczki to nic w porównaniu do Cantona, ale cóż. Przynajmniej jest nowy i łatwy w ustawieniu w domu rodziców. Jak sądzicie? Walczyć o kino czy poddać się? Widziałem promocję za 770zł soundbaru również Yamaha z aż 6 przetwornikami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekdrugi Napisano 17 marca 2022 Udostępnij Napisano 17 marca 2022 8 minut temu, Gumowe Ucho napisał: Jak będzie z taką budżetową Yamahą HTR-4065? jeżeli możesz to lepiej kupić Onkyo TX-SR607. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumowe Ucho Napisano 17 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 marca 2022 3 minuty temu, lolekdrugi napisał: jeżeli możesz to lepiej kupić Onkyo TX-SR607. Są w mega cenach (w Holandii często 60 EUR) ale obawiałem się problemów z płytą HDMI... czy to jeszcze "za stary" model żeby w ogóle miał ten problem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekdrugi Napisano 17 marca 2022 Udostępnij Napisano 17 marca 2022 (edytowany) 1 minutę temu, Gumowe Ucho napisał: Są w mega cenach (w Holandii często 60 EUR) ale obawiałem się problemów z płytą HDMI... czy to jeszcze "za stary" model żeby w ogóle miał ten problem? 607 ma problem z kondensatorami na płycie hdmi. Nie wiem jak w NL ale tutaj wymiana kosztuje grosze i załatwia temat definitywnie. Nawet są filmy instruktażowe jak to zrobić. Dopiero modele 608, 609, 616 itp mają problem z chipsetem. 3 minuty temu, Gumowe Ucho napisał: Są w mega cenach (w Holandii często 60 EUR) no nie wiem, tutaj masz całość za 75EUR: https://www.marktplaats.nl/v/audio-tv-en-foto/versterkers-en-receivers/m1819261126-onkyo-receiver-tx-sr607 w Polsce chodzą po 125EUR za sam amplituner. Edytowano 17 marca 2022 przez lolekdrugi 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumowe Ucho Napisano 17 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 marca 2022 1 minutę temu, lolekdrugi napisał: 607 ma problem z kondensatorami na płycie hdmi. Nie wiem jak w NL ale tutaj wymiana kosztuje grosze i załatwia temat definitywnie. Nawet są filmy instruktażowe jak to zrobić. Dopiero modele 608, 609, 616 itp mają problem z chipsetem. Dzięki! Będę pamiętał! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 marca 2022 Udostępnij Napisano 18 marca 2022 4065 to jest chyba 483? Dobrze pamiętam? To on był dośc trwałym modelem. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekdrugi Napisano 18 marca 2022 Udostępnij Napisano 18 marca 2022 17 minut temu, S4Home napisał: 4065 to jest chyba 483? Dobrze pamiętam? prawie, to był 473 z tego co znajduje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 marca 2022 Udostępnij Napisano 21 marca 2022 A tak, no to jednak starszy model. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts