Kamil.tom92 Napisano 31 marca 2022 Udostępnij Napisano 31 marca 2022 Witam kupiłem amplituner Pioneer Vsx-935. Podłączone do niego mam ps5 i stamtąd hdmi do telewizora. Jaki format dźwięku wybrać na ps5 żeby uzyskać najlepszy dźwięk w grach? Dts, dolby , pcm? Potem na amplitunerze co mam wybrać? Konsola również mi służy do oglądania filmów 4k tam mam wybrane dts i na ampli pokazuje master audio hd bądź truhd więc jest ok. Dzięki za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekdrugi Napisano 31 marca 2022 Udostępnij Napisano 31 marca 2022 59 minut temu, Kamil.tom92 napisał: Jaki format dźwięku wybrać na ps5 żeby uzyskać najlepszy dźwięk w grach? jak masz opcję to passthrough. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2022 nie kojarze ale wydaje mi się że w grach masz możliwość zmian ściezki? Wtedy amoli sam się przełączy. Na pewno tak to działa w filmach. nie musisz na nim wymuszać wyjścia sygnału. Ale PS5 nie testowałem. Tak to powinno przy najmniej działać. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts