mati88771 Napisano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2022 Cześć! Nie wiem czy dobrze trafiłem ale mam mały problem. Otóż mam w pokoju drzwi, przez które słyszę wszystko co dzieje się w domu. Czy jest możliwość ich wyciszenia w jakiś tani i prosty sposób? Niestety mam też szparę pod drzwiami i nie mam pojęcia czym to potraktować Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Chojnacki Napisano 14 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2022 nie ma możliwości w prosty i tani sposób, wszelkie sposoby typu klejenie czegoś na drzwi itd. to protezy, zazwyczaj nieskuteczne lub skuteczne minimalnie. Jedyne sensowne rozwiązanie to wymiana drzwi na takie o podwyższonej izolacyjności akustycznej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 14 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2022 Skuteczna będzie uszczelka opadająca. No i w ogóle zerknij na regulację drzwi jak przylegają itd. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 14 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2022 Jesli to jest podłoga pływająca na powierzchni kilku pokoi połączona bezprogowo to myślę ze trudno bedzie o wyeliminowanie hałasu. Znajomy ma takie bezprogowo montowane panele i mocno "nosi" sie hałas i "stuki-puki" po tym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts