Skocz do zawartości

Amplituner i odtwarzacz CD (niestandardowa szerokość do 40 cm) -

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Cześć koledzy, pomożecie?

Mam tylko do 415 mm szerokości miejsce na amplituner i odtwarzacz CD. Wiem, że standard to 435 mm. Czy macie jakieś propozycje zestawów stereo, które się w tym mieszczą, a nie będzie to szukanie na siłę czegokolwiek? Zależy mi na dobrej jakości do 6-7 k, nie chce kupować tylko ze względu na pasujące wymiary :)

Edytowano przez genox
Napisano
1 godzinę temu, S4Home napisał:

Używany Cyrus albo zmiana szafki. Bo oprócz szerokości wiedz że nie powinieneś wzmacniaczy, amplitunerów wkładać w szafki. Cyrus się nie grzeje więc podwójna korzyść.

Piotr

Dziękuję. Czyli lepiej kombinować, żeby postawić na szafkę RTV? Mnóstwo jakichś aranżacji, które oglądam w sieci, to jednak amplitunery we wnęce. Ciekawe. Czyli niewłaściwie zamontowane?

dwdwdwd.thumb.jpg.2f764be8c26d43e47fe5b32d686c761f.jpg

Napisano

Cześć,
w zakładanym budżecie zmieścisz się z zestawem Quad Vena II Play w połączeniu z Pro Ject CD Box. Większą muzykalność uzyskasz na urządzeniu Quad Artera Solus Play i w tym przypadku miałbyś jedno urządzenie ale musiałbyś nieco dołożyć do budżetu.

Z wąskich rozwiązań masz także Cyrus One i tutaj także mógłbyś iść w kierunku CD Pro-Jecta. 

Zapraszam na odsłuch oraz po wycenę :)