genox Napisano 28 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2022 (edytowany) Cześć koledzy, pomożecie? Mam tylko do 415 mm szerokości miejsce na amplituner i odtwarzacz CD. Wiem, że standard to 435 mm. Czy macie jakieś propozycje zestawów stereo, które się w tym mieszczą, a nie będzie to szukanie na siłę czegokolwiek? Zależy mi na dobrej jakości do 6-7 k, nie chce kupować tylko ze względu na pasujące wymiary Edytowano 28 kwietnia 2022 przez genox Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 28 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2022 Cyrus Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
genox Napisano 28 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2022 1 minutę temu, stach_s napisał: Cyrus Nie stać mnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 28 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2022 Oczywiście w Twoim budżecie używane. 7 minut temu, genox napisał: Nie stać mnie Na to już będzie Cię stać i masz wszystko co chcesz w jednym https://sklep-albatros.pl/pl/p/Technics-SA-C600EG-K-Czarny/6728 Albo taki https://m.sklep.rms.pl/advance-acoustic-advance-paris-ux1-ux-1-system-stereo-all-in-one-z-odtwarzaczem-sieciowym-cd-radiem-dab-dab-i-fm Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 28 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2022 Marantz 612 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 29 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2022 Używany Cyrus albo zmiana szafki. Bo oprócz szerokości wiedz że nie powinieneś wzmacniaczy, amplitunerów wkładać w szafki. Cyrus się nie grzeje więc podwójna korzyść. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
genox Napisano 29 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2022 1 godzinę temu, S4Home napisał: Używany Cyrus albo zmiana szafki. Bo oprócz szerokości wiedz że nie powinieneś wzmacniaczy, amplitunerów wkładać w szafki. Cyrus się nie grzeje więc podwójna korzyść. Piotr Dziękuję. Czyli lepiej kombinować, żeby postawić na szafkę RTV? Mnóstwo jakichś aranżacji, które oglądam w sieci, to jednak amplitunery we wnęce. Ciekawe. Czyli niewłaściwie zamontowane? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 2 maja 2022 Udostępnij Napisano 2 maja 2022 Cześć, w zakładanym budżecie zmieścisz się z zestawem Quad Vena II Play w połączeniu z Pro Ject CD Box. Większą muzykalność uzyskasz na urządzeniu Quad Artera Solus Play i w tym przypadku miałbyś jedno urządzenie ale musiałbyś nieco dołożyć do budżetu. Z wąskich rozwiązań masz także Cyrus One i tutaj także mógłbyś iść w kierunku CD Pro-Jecta. Zapraszam na odsłuch oraz po wycenę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts