Ace2 Napisano 29 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2022 Witam , nabyłem najnowszy model. Ma może ktoś jakąś instrukcje obsługi? Nie wiem jak wyłączyć to urządzenie z poziomu animacji i ręczne. Bo chyba nie wyciąga się zasilania? Pozdr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 29 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2022 Przytrzymaj przycisk graj...pauza powyżej 5 sekund i się wyłączy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ace2 Napisano 29 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2022 (edytowany) Nie działa to. Może w wersji 2021 to nic nie robi? Trzymam i nic się nie dzieje. Edytowano 29 kwietnia 2022 przez Ace2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 29 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2022 Hmm, nie wiem jak w tym w najnowszym modelu, w poprzednim 2i który mam...to działa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 29 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2022 Przed chwilą, Amarok napisał: Hmm, nie wiem jak w tym w najnowszym modelu, w poprzednim 2i który mam...to działa. Mi też czasem nie chciał się wyłączyć. Trzeba próbować 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ace2 Napisano 29 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2022 A po cz widać że się wyłączył? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 29 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2022 2 godziny temu, Ace2 napisał: A po cz widać że się wyłączył? Diody przestaną świecić się 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ace2 Napisano 29 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2022 Dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 29 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2022 Do usług, 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ace2 Napisano 29 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2022 Poddałem się, nie działa. Pstryk w listwie wyłączył Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 29 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2022 Gniazdo na pilota lub tzw inteligntne też rozwiąże ten problem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ace2 Napisano 29 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2022 Możesz rozwinąć ta myśl? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 29 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2022 Na przykład coś takiego, nie trzeba podchodzić do pstryka https://allegro.pl/oferta/inteligentne-gniazdko-wifi-smart-life-tuya-16a-11706845490 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ace2 Napisano 29 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2022 Próbowałem w aplikacji. Na panelu nie próbowałem. Troszkę bez sensu że z aplikacji nie można wyłączyć urządzenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 30 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2022 Wy tak na poważnie z tym wyłączaniem Node? Chodzi o prąd czy świecącą diode non-stop? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ace2 Napisano 30 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2022 Chodzi o wyłączanie i włączanie z poz. Aplikacji do stanu czuwania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ace2 Napisano 30 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2022 Fakt można wyłączyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 30 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2022 Dioda w dzień jest ok, ale w nocy daje po oczach. 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 30 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2022 Miałem a myśli właśnie przyciemnoną, w nocy ją wyłączam lub czyms zasłaniam 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 30 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2022 10 godzin temu, J4Z napisał: Mi chodziło o to że teoretycznie komponenty mogą się szybciej zużywać i czysta ciekawość, ale kij z tym w sumie. Raczej nie będę go wyłączać, a w uśpienie sam wchodzi - @Ace2 jakbyś nie czytał tam w moim. Pozdr. P.S. Bo diode można wyłączyć jak komuś przeszkadza lub przyciemnić. Faktycznie dioda ma opcje zaćmienia i całkowicie off. Jak wyłączać Node to jeszcze zasilacz liniowy tagze ..... komu by się chciało? bo mi nie, wszystko cały czas pod prądem a dioda ustawiona na max, mi to w niczym nie przeszkadza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ace2 Napisano 30 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2022 Szkoda że aplikacja BluOs w obsłudze Tidal nie jest zintegrowana z Tidala aplikacją. Jest lepsza. Dla mnie jakoś BS przekombinowal. Nie pokazuje np. znaczników przy utworch czy utwoj jest np. mastera czy HiFi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ace2 Napisano 30 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2022 Faktycznie można ale jak chce radio to w jednej aplikacji jest wygodniej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts