olo olo Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 Witam Was wszystkich. Jestem zupełnie zielony w temacie a chciałbym kupić jakieś niedrogie stereo. Trafiłem na Yamahy. Podpowiedzcie mi, czym różnią się wymienione? Yamaha R-N301 vs Yamaha R-N303D Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 Witaj, Kluczowa, fundamentalna różnica to MUSICCAST. W RN301 go nie ma, jest podstawowy zakres który nazywa się "NETWORK" -to już było dużo jak na kilka lat wstecz... później w RN303 pojawił się wspomniany Musiccast i nowa, obszerna aplikacja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 maja 2022 Udostępnij Napisano 11 maja 2022 Nie kupuj ani jednego ani drugiego. Jak chcesz amplituner sieciowy to dopiero modele RN 602, Onkyo 8270 czy DRA 800 od Denona sa modelami które mozna polecac. Chcesz coś taniej to kup wzmacniacz tymu Aima, SMSL, Topping a do tego dołóż osobny streamer Wiim mini. Albo system używany Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 11 maja 2022 Udostępnij Napisano 11 maja 2022 (edytowany) 9 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Musiccast Wow, MusicCast. Super. Bezprzewodowe głośniki... Ekstra sprawa. To poproszę jeszcze o info o dostępności podstawowego akcesorium typu Musiccast 20 albo 50 skoro to taka FUNDAMENTALNA różnica. Edytowano 11 maja 2022 przez Butler Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 11 maja 2022 Udostępnij Napisano 11 maja 2022 (edytowany) Trafiłeś... Sorry za offtop, ale od rana mnie aż nosi. Jakiś sukinsyn łazi po trójmieście i rozp...a zamki w bramach, futrkach, wiatach po to by zarobić na mosiężnym złomie z którego jest zrobiona wkładka zamka. No i na mnie też trafiło (dwa zamki) https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Okrada-posesje-udaje-pijanego-Tak-dziala-zlodziej-w-Osowej-n166392.html Ale z tą dostępnością to serio, oficjalny dystrybutor jakim jest @Top Hi-Fi & Video Design mógłby coś napisać, bo ludzie się pytają ciągle o bezprzewodowe surroundy w kinie a nikt nic nie wie. Edytowano 11 maja 2022 przez Butler 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 11 maja 2022 Udostępnij Napisano 11 maja 2022 56 minut temu, Butler napisał: Trafiłeś... Sorry za offtop, ale od rana mnie aż nosi. Jakiś sukinsyn łazi po trójmieście i rozp...a zamki w bramach, futrkach, wiatach po to by zarobić na mosiężnym złomie z którego jest zrobiona wkładka zamka. No i na mnie też trafiło (dwa zamki) https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Okrada-posesje-udaje-pijanego-Tak-dziala-zlodziej-w-Osowej-n166392.html Ale z tą dostępnością to serio, oficjalny dystrybutor jakim jest @Top Hi-Fi & Video Design mógłby coś napisać, bo ludzie się pytają ciągle o bezprzewodowe surroundy w kinie a nikt nic nie wie. Na ten moment nie ma głośników Musiccast 20. Nie wiemy też kiedy się pojawią, nie mamy żadnej informacji od producenta. Model Musisccast 50 jest dostępny w nie dużych ilościach, to prawdopodobnie dojedzie w kolejnej dostawie. Yamaha wspominała o nowych modelach ale na razie nic o nich nie wiemy. Jak sytuacja na świecie się uspokoi to zapewne wejdą do oferty nowe rozwiązania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 maja 2022 Udostępnij Napisano 12 maja 2022 Która sytuacja ma się uspokoić? Covid w chinach Wojna za naszymi granicami? Bo to chyba raczej nie będzie szybko Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts