Sandor Clegane Napisano 20 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 maja 2022 Tak, kalibracja poszła od razu. Myślę, że to kwestia skali. Po kilku dniach jak już głośniki trochę pochodzą spróbuję podkręcić trochę wyżej głośność i zobaczę jak to wygląda. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandor Clegane Napisano 20 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 maja 2022 Dobra już wiem czemu tak cicho szło. Trzeba było poziom źródła podbić, bo był domyślnie na połowie ustawiony. Teraz jest git, a głośniki po paru h grają tak, że ciężko się z domu do roboty zebrać 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekdrugi Napisano 20 maja 2022 Udostępnij Napisano 20 maja 2022 @Sandor Clegane poczytaj dokładnie instrukcję obsługi zwłaszcza temat dotyczący Audyssey Dynamic Volume i dodatków. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandor Clegane Napisano 2 czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 czerwca 2022 Panowie jest jeszcze jedna sprawa. Niestety w dalszym ciągu czekam na subwoofer (do tej pory korzystam z pożyczonego) i coś się doczekać nie mogę, więc jeśli do przyszłego tygodnia mi nie przyjdzie to zrezygnuję i kupię inny (nienawidzę czekać). Dla przypomnienia zestaw głośników to Q acoustics 3030i, 3010i, 3090ci, a sub na którego czekam to Q B12. Gdybym się zdecydował na inny to mam 2 faworytów w podobnym przedziale cenowym: SVS SB1000 i REL HT1003. Pytanie do ekspertów - który będzie lepiej pasował do zestawu? Albo po prostu, który lepszy? A może macie jakieś inne propozycje? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 2 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2022 Zwykły SB1000 czy SB1000Pro? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandor Clegane Napisano 2 czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 czerwca 2022 Raczej zwykły. Pomieszczenie 20 m2. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 2 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2022 Raczej? A wiesz czym się różnią? Pro to jest świeższa konstrukcja a różnica to przede wszystkim genialne DSP (jak na tą półkę cenową) które obsługujesz z poziomu smartfona siedząc na kanapie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandor Clegane Napisano 2 czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 czerwca 2022 No właśnie nie byłem pewien czy płaci się 600 zł różnicy tylko za to sterowanie aplikacją (czego raczej nie potrzebuję aż tak bardzo) czy jednak pro jest lepszy pod względem brzmienia. Czyli rozumiem, że svs lepszy od Rela? Szczerze to z wyglądu ten Rel by mi bardziej pasował, ale jak svs jest zauważalnie lepszy to wezme jego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 2 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2022 (edytowany) Oba to mocne zawodniki, to nie jest tak że któryś jest zdecydowanie lepszy. Edytowano 2 czerwca 2022 przez Butler Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandor Clegane Napisano 2 czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 czerwca 2022 Ok dzięki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts