Sundin997 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 50 minut temu, cymes napisał: Jak priorytet bas zacznij od Atoll 200 I ten atoll sprawi że będzie więcej basu? A czym przewyższa naima? Edytowano 2 godziny temu przez Sundin997 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 26 minut temu, Artur Brol napisał: Że dla przykladu, kolumny potrzebują minimum 50 Watt, a ktos do nich kupuje wzmacniacz z mocą 100 Watt? O to chodzi tutaj? Kolumny nie mają żadnego zapotrzebowania minimalnego. Edytowano 2 godziny temu przez Kraft Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Stolik?😁 2 minuty temu, Kraft napisał: Kolumny nie mają żadnego zapotrzebowania minimalnego. Dlaczego w takim razie, producenci piszą ze łączyć ze wzmacniaczem pomiędzy np. 50 DO 100 Watt? Moze to nie jest minimalne, ale chyba cos te widełki w specyfikacji znaczą? Edytowano 2 godziny temu przez Artur Brol 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Ta moc "minimalna", to moc z którą kolumny zagrają już że swoją maksymalną głośnością. To więc raczej nie to o czym myślisz. 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 23 minuty temu, cymes napisał: Typowy bełkot AI. Ale, co się dziwić. Jak żaden człowiek nie wie, co to, to skąd ma wiedzieć maszyna:). 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu No i tyle na temat😁 Zapytałem w przeglądarce, czy Gato Audio DIA 250s to wydajny prądowe wzmacniacz, odpowiedź była ze bardzo. Mnie to wystarcza🤣 Odpisz, cytując
cymes Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 41 minut temu, Sundin997 napisał: I ten atoll sprawi że będzie więcej basu? Sprawdź i przekonaj się. 41 minut temu, Sundin997 napisał: A czym przewyższa naima? Budową 29 minut temu, Kraft napisał: Typowy bełkot AI. Myślisz że producenci wstawiają duże trafa i pojemne kondensatory dla zabawy. 30 minut temu, Kraft napisał: Ale, co się dziwić. Jak żaden człowiek nie wie, co to, to skąd ma wiedzieć maszyna:). Twierdzisz że inżynierowie nie wiedzą co i po co budują, przekraczasz już wszelkie granice. 1 Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, cymes napisał: Budową A jak ja pokazuje swój chiński wzmacniacz to zaraz wszyscy uciekają. Na filmie to nie ja https://youtu.be/yIU69-KpqYU?is=YUqj-5SsjI_rE2av 2 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, cymes napisał: Sprawdź i przekonaj się. Budową Myślisz że producenci wstawiają duże trafa i pojemne kondensatory dla zabawy. Twierdzisz że inżynierowie nie wiedzą co i po co budują, przekraczasz już wszelkie granice. Zakładając ze nas i tutaj w ci... nie robią, a w tym cyrku wszystko możliwe. 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, cymes napisał: Twierdzisz że inżynierowie nie wiedzą co i po co budują, przekraczasz już wszelkie granice. To podaj mi na początek jednostkę w której przedstawia się "rezerwę prądową"? A potem jakiś przykład wielkości tej rezerwy dla konkretnego wzmacniacza. Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Kraft napisał: To podaj mi na początek jednostkę w której przedstawia się "rezerwę prądową"? A potem jakiś przykład wielkości tej rezerwy dla konkretnego wzmacniacza Oooo zaczyna się. Idę po popcorn. 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 50 minut temu Napisano 50 minut temu (edytowany) Kurna dobre. Wszystko ma jakąś jednostkę. Więc rezerwa pradowa tez powinna byc jakos charakteryzowana, mieć jakiś wyznacznik, czy cos takiego. Popkorn sie może przydać. Edytowano 48 minut temu przez Artur Brol 1 Odpisz, cytując
cymes Napisano 38 minut temu Napisano 38 minut temu Nie jestem inżynierem i będę grzebał w SI, tak łopatologicznie transformator pobiera prąd i kondensatory go magazynują, kontrola zależy od możliwości ładowania i oddawania szybko impulsów. Odpisz, cytując
Recommended Posts