Piotr Sonido Napisano 7 października 2022 Udostępnij Napisano 7 października 2022 Co zmienia? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 10 października 2022 Udostępnij Napisano 10 października 2022 A ja kliknąłem aktualizację i.... zobaczymy, na razie działa🙂 PS wie ktoś może czy jest jakaś różnica między połączeniem z telefonem przez wifi a bluetoothem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 10 października 2022 Udostępnij Napisano 10 października 2022 Dnia 6.10.2022 o 18:25, J4Z napisał: Update nam dali. Wyskoczył mi dzisiaj. A nawet upgrade, nie update, fju fju Czyli zgodziło się to co wspominali. Chyba nawet gdzieś wspominałem, że pojawi sie nowy upgread niebawem 4 godziny temu, Chilli napisał: A ja kliknąłem aktualizację i.... zobaczymy, na razie działa🙂 PS wie ktoś może czy jest jakaś różnica między połączeniem z telefonem przez wifi a bluetoothem? ale o co konkretnie pytasz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 11 października 2022 Udostępnij Napisano 11 października 2022 Kolega pyta o BT vs sieć. Nie zrozumieliście bo wiecie jak to działa. Kolego Chili przez sieć telefon jest wtedy jedynie pilotem. Nie wysyła sygnału do BS tak jak po BT! WiFi lepsza Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 11 października 2022 Udostępnij Napisano 11 października 2022 @Piotr Sonido dokładnie o to chodziło. Niby gdzieś tam czytałem ale....co forum to forum 🙂 i dziękuję bardzo. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 21 października 2022 Udostępnij Napisano 21 października 2022 Co sie zmieniło? Może teraz będzie kawe robił ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 24 października 2022 Udostępnij Napisano 24 października 2022 Nie zauważyłem żadnych gorszych/dziwnych/lepszych zachowań ani po pierwszym, ani po drugim upgradzie. Kawy nadal nie robi... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz P Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 Panowie jak ustawić node aby widzial muzykę z NAS na routerze? Włączona jest samba i inne urządzenia wsio widzą? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 Musisz adres ręcznie wklepać. Wchodzisz w settings ->network shares -> dodaj udostępnienia. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz P Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 (edytowany) 14 minut temu, maxredaktor napisał: Musisz adres ręcznie wklepać. Wchodzisz w settings ->network shares -> dodaj udostępnienia. Dziękuję. Kilka prób i dodałem folder Edytowano 29 października 2022 przez Łukasz P Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 \\wdmycloud\Public Plus nazwa użytkownika i hasło. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts