robotnik Napisano 17 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 lipca 2022 6 godzin temu, Fafniak napisał: One naprawdę są brzydkie No najładniejsze nie są mi z podstawkowych ideałem są białe kefy q350 - piękne kolumny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 18 lipca 2022 Udostępnij Napisano 18 lipca 2022 Dnia 15.07.2022 o 13:59, Fafniak napisał: Odebrałem Efektu o którym pisał Amir - brak Kto jest zdziwiony, ręka do góry Dnia 15.07.2022 o 17:56, robotnik napisał: to pokazuje kosmiczne marze na sprzecie audio i ze tu dziala pozycjonowanie produktow nie majace duzo wspolnego z realnym kosztem produkcji To samo dotyczy wszystkich produktów z elektroniki ale i nie tylko. Znajoma lat temu chyba ze 3 może 4 kupowała laptopa. Miała znajomości w jednym wiekszych salonów. Nie będe podawac nazwy. Dostała rabat -50%. A mało tego Ty idąc po laptopa nie dostaniesz ani 1 zł. Rynek audio i tak jest już nastawiony na rabaty a większość rynku tego jednak nie ma 16 godzin temu, Tomasz S. napisał: Najpiękniejsze nie są ale tragedii też nie ma Tomek, jak ten Topping tam wygląda :):) Rola Jareda Leto skrytykowana ale charakteryzacja to było mistrzostwo świata Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 18 lipca 2022 Udostępnij Napisano 18 lipca 2022 37 minut temu, Piotr Sonido napisał: Tomek, jak ten Topping tam wygląda :):) Zajmuje mało miejsca, pobiera mało prądu, fajnie gra i włącza się sam z TV. Do wyglądu się przyzwyczaiłem. Filmu jeszcze nie widziałem to nie spoileruj Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 18 lipca 2022 Udostępnij Napisano 18 lipca 2022 No własnie tak nie pozornie Kwiatek przykuwa większą uwagę Ups,..... 🤫 Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 19 lipca 2022 Udostępnij Napisano 19 lipca 2022 Ich najwiekszą wadą jest według mnie to że kompletnie nie potrafią "grać" na niskich poziomach głośności. Są wtedy "płaskie" 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robotnik Napisano 23 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 lipca 2022 Im dluzej graja tym lepiej brzmia - u mnie na liczniku juz pewnie z 100h i naprawde jest roznica . Nie ma sensu kupowac 3-droznych kolumn po 4-5 k jak KEF r3 , jak tutaj bardzo podobnie za 1400.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robotnik Napisano 29 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2022 Opinia po kilku miesiącach. Kolumny już w pełni wygrzane , z 150 h minimum mają. Dźwięk pełniejszy , trochę miększy , więcej basu. I teraz tak A36 kosztujące 2.8k , a tutaj 1400 + wzmacniacz 600. Różnica w dźwięku kolosalna . A36 brzmią jak pierdziawki 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 29 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2022 @robotnik moim zdaniem też w tej cenie to killery ! @Piotr Sonido dopiero teraz jak sprawdziłem to się pokapowalem kogo tam grał Jared Leto 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2022 9 godzin temu, Tomasz S. napisał: @Piotr Sonido dopiero teraz jak sprawdziłem to się pokapowalem kogo tam grał Jared Leto Haha no właśnie. Ja sprawdziłem przed. Ale też bym nie wiedział Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jt 80 Napisano 1 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2023 (edytowany) Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie ub52. Czy jesteście zadowoleni z tego głośnika. Czy ktoś miał możliwość porównania z DBR62? Mam amplituner denon 1700. Używam 50% filmy i 50 muzyka. Miałem B6.2 ale tam brakowało mi góry zamieniłem na DBR62. Głośnik niby ok ale bardzo nijaki przy niskiej i średniej głośności. Nie cieszy Dźwięk. Szuka dla niego alternatywy. Centralny mam uc52 z którego jestem zadowolony. Myślałem o zamianie na właśnie ub52, kef q350 lub czegoś innego trochę żywszego z dobrym obrazowaniem i szczegółowością. Dzięki za wszystkie sugestie. Edytowano 1 kwietnia 2023 przez jt 80 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts