Łukasz Wu Napisano 21 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 21 lipca 2022 2 minuty temu, Piotr Sonido napisał: A ok. To nie zmniejszaj już ich ustawiania. Podbij głośność frontów. Piotr Tak też zamierzam zrobić, suba i tak musiałem opanować bo chwilowo mieszkam w bloku i zwyczajnie nie chce problemów To pierwszy mój sprzet tego typu, dopiero się poznajemy. Opcji ustawień i trybów działania jest tam mnóstwo i pewnie trochę mi zejdzie zanim to wszystko ogarnę. Niemniej uważam że gra całkiem zacnie. W zasadzie same kolumny mają dość dużo bassu, nie spodziewałem się tego tym bardziej że XT 60 nie są jakieś bardzo duże. Ogólnie moje wrażenia są takie że minimum co powinno być to i tak 5.1 więc przypuszczam że obecna konfiguracja jest chwilowa do czasu ogarnięcia jak poukładać to wszystko. Później spróbuję z tymi frontami pokombinować, sub jest już praktycznie na minimum przy którym coś jeszcze gra, także nie mam już pola manewru. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STELVIO Napisano 21 lipca 2022 Udostępnij Napisano 21 lipca 2022 Jak basu za dużo na subie to rozdziel go jeszcze na fronty. Może to będzie jeszcze na plus. Zanim zmienisz ustawienia przednich kolumn. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Wu Napisano 21 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 21 lipca 2022 21 minut temu, STELVIO napisał: Jak basu za dużo na subie to rozdziel go jeszcze na fronty. Może to będzie jeszcze na plus. Zanim zmienisz ustawienia przednich kolumn. Czyli co ? Zjechać z odcięciem frontów niżej czy co konkretnie mas na myśli ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STELVIO Napisano 21 lipca 2022 Udostępnij Napisano 21 lipca 2022 Menu - głośniki - ustawienia ręczne - basy - LFE + MAIN i oczywiście 120Hz I można jeszcze tutaj. Ja używam tego do muzyki. Audio - ustaw.poziomu sub - wył Poziom sub jest włączony jak używam kina. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 22 lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 Dobrze Ci kolega radzi. Zobacz te ustawienia. Bo w pewnym momencie schodząc z mocą zaczniesz schodzić tez z jakością na subie. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts