Edgar Ursion Napisano 12 lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 lipca 2022 Witam forumowiczów. Jak w tytule, czy ktoś jest w stanie udostępnić instrukcję do amplitunera rx-v685 Yamahy w języku polskim? Z góry dziękuję. Jak się ktoś odezwie podam mail na priv np. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 12 lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 lipca 2022 Jeżeli sprzęt zakupiony z krajowej dystrybucji to odezwij się do Audioklanu, powinni w tym temacie pomóc. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekdrugi Napisano 12 lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 lipca 2022 (edytowany) @Edgar Ursion niestety ale w Polsce dystrybutor nie dba o potencjalnych klientów. Pozostaje Ci tylko znaleźć w formie zeskanowanej albo może i w pdf. BEz problemu natomiast dostaniesz w innych językach na stronie yamahy. Edytowano 12 lipca 2022 przez lolekdrugi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 12 lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 lipca 2022 Mam tylko papierową, około 180 stron. W wersji elektronicznej nie znalazłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edgar Ursion Napisano 12 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 12 lipca 2022 @Amarok a skąd masz wersję papierową Pdf po angielsku to nie problem w sieci znaleźć. Taką mam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 12 lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 lipca 2022 Polska wersja papierowa była dostarczona razem z amplitunerem przy zakupie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edgar Ursion Napisano 12 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 12 lipca 2022 @Amarok nieśmiało zapytam a może by szanowny Kolega pożyczył na krótki czas w celu postudiowania a raczej skopiowania najistotniejszych rzeczy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 12 lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 lipca 2022 (edytowany) Myślę, że oczywiście mógł bym pożyczyć na jakiś czas, obym tylko miał gwarancję że mi ją później odeślesz. Co prawda rzadko juz do niej zaglądam, ale dobrze jest mieć. Edytowano 12 lipca 2022 przez Amarok 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edgar Ursion Napisano 12 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 12 lipca 2022 Oczywiście że oddam. Na forum jestem od dawna chociaż się dość rzadko udzielam. Adres mogę podać na priv. Chyba że Kolega się chce zabawić w skanowanie ale to w pytę roboty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 12 lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 lipca 2022 Na priv podaj swoje namiary, z najbliższym paczkomatem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edgar Ursion Napisano 12 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 12 lipca 2022 Patrzę że lokalizacja Białogard...ja niestety ściana wschodnia więc daleko...tak bym podjechał nawet Ok poszły namiary na priv. Wyślij za pobraniem na mój koszt np. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemo Napisano 11 października Udostępnij Napisano 11 października (edytowany) Panowie, czy udało się komuś dorwać instrukcję w języku polskim? Może ktoś zeskanował? Może ktoś z trójmiasta pożyczy do zrobienia kopii? Edytowano 11 października przez Nemo Dopisek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 11 października Udostępnij Napisano 11 października 5 minut temu, Nemo napisał: Panowie, czy udało się komuś dorwać instrukcję w języku polskim? Może ktoś zeskanował? Może ktoś z trójmiasta pożyczy do zrobienia kopii? Cześć Jak zakupiłeś w naszej dystrybucji ten amplituner, to zapraszam do kontaktu z salonem Tophifi Sopot. Sądzę, że Panowie mogą pomóc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargan Napisano 12 października Udostępnij Napisano 12 października (edytowany) @Nemo Masz bardzo dobry translator w telefonie 😉 Ale właściwie to jaki problem chcesz rozwiązać, że tak niezbędna jest instrukcja obsługi i to po polsku? Edytowano 12 października przez Gargan Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts