Bejzus Napisano 29 lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 lipca 2022 Cześć Posiadam Denon AVR-X1400h w konfiguracji 5.1. Kilka m-cy temu podłączałem ten sprzęt na nowym miejscu zamieszkania. Fizycznie to podłączał znajomy bo ja z uwagi na swą niepełnosprawność sam bym sobie nie poradził. Wszystko jest ok z z jednym małym niansem, a mianowicie znajomy odwrotnie podłączył głośniki sorround. Nie chcę już nikogo prosić o pomoc i pomyślałem czy w samym amplitunerze poprzez np menu serwisowe można zrobić reverse channel ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMBe Napisano 29 lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 lipca 2022 Naprawdę nie możesz po prostu zamienić miejscami kabli głośników surround? O ile mi wiadomo to nie ma takiej opcji jeśli chodzi o reverse channel. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathen Napisano 29 lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 lipca 2022 Zaproś znajomego raz jeszcze, niech podłączy poprawnie i zrobi kalibrację! (gdyby to zrobił wtedy, to amplituner sam by zgłosił błąd) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 30 lipca 2022 Udostępnij Napisano 30 lipca 2022 Wystarczy jedynie zamienić przewody od strony amplitunera i po problemie. Nie jest to nic trudnego i jest to jedyna opcja, ponieważ Denon AVR-X1400h nie posiada opcji odwrócenia kanałów z poziomu ustawień. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 1 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 sierpnia 2022 Rozumiem że kolega ma problem z takim podłączeniem. Fizycznym. Więc odpowiedź jest. nie da się zmienić kanałów. Kolega musi przyjśc jeszcze raz. Albo jakiś inny sąsiad. Skąd jesteś? Może jakiś forumowicz podjedzie. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts