Patryk1120ee Napisano 8 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2022 Witam za pare dni przyjdzie do mnie głośnik Marshall Stanmore 2 a posiadam telefon Huawai P50 pro Moje pytanko jest takie czy warto bawić sie w pakiety premium na aplikacjach spotify albo Tidal Hifi jakość albo Master bo zależy mi na najlepszej jakości dźwięku z tego głośnika a jest opcja przez,bluetooth albo podłączenie analogowo przez 3.5mm urządzenia, Pozdrawiam Patryk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk1120ee Napisano 8 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2022 Jest ktoś,co,Może,mi pomoc? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBIXXX Napisano 9 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2022 Hifi wystarczy w zupełności(to i tak głośnik przenośny) , jak będziesz słuchał przez bluetooth który pogorszy ci jakość, najlepiej striming przez chromecast audio WiFi(mam taki w ogłoszenu z olx jak byś był zainteresowany miesięczny ) , lepiej przez kabelek podłączyć będzie lepsza jakość. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 9 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2022 W przypadku tego typu głośników na prawdę nie ma sensu inwestować w droższą wersję Tidala, ponieważ różnica będzie delikatna nieadekwatna do różnicy w cenie. Co innego jeśli wykorzystywałbyś streaming także na innym systemie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2022 Zdecydowanie pozostań przy wersji standardowej do tej konfiguracji. Masters Ci tutaj nie uratuje życia 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts