mateolo2 Napisano 25 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2022 Hejka, Znacie jakieś miejsca, w których można tanio znaleźć używane płyty cd poza Allegro / olx ? Gdzie kupujecie? Moze znacie tez coś stacjonarnego w Warszawie i okolicach? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 27 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2022 Kiedyś był bardzo fajny komis na rogu nowego światu i świętokrzyskiej. Na tyłach budynku od strony świętokrzyskiej. Schodkami w dół się schodziło. Tanio ? Nie ma nigdzie. Jak znajdziesz daj znać 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melo-man Napisano 8 września 2022 Udostępnij Napisano 8 września 2022 Tanio to już było. Zauważam, że niemal z miesiąca na miesiąc ceny używanych płyt CD rosną w górę. Rzadko kupuję na Allegro, bo bardzo często trudno tam rozeznać jakie wydanie płyty się kupuje. Wbrew pozorom - jest to bardzo ważne. Ja korzystam w 95% z Discogsa, a pomniejsze tytuły na których aż tak mi nie zależy to z Allegro, ale też jeżeli mam pewność lub prawie pewność, że kupuję tłoczenie, na jakim mi zależy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts