Rafalik Napisano 30 września 2022 Autor Napisano 30 września 2022 24 minuty temu, tomek4446 napisał: Nie ma , suba ustawiasz na ucho , lub w ten sposób manualnie ,by kalibracja pokazała Ci wzmocnienie "0" Wzmocnienie 0 ? Jak mam to sprawdzic? Jak ustawiać? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 30 września 2022 Napisano 30 września 2022 14 minut temu, Rafalik napisał: Jak ustawiać? To żmudne ale realne Teraz masz -2,5 dB , a więc podkręcasz głośność gałką na subie i robisz kolejną kalibrację. Kalibracja zmieni Ci poziom wzmocnienia ma amplitunerze i zarazem pokaże mniejszą odległość. Odpisz, cytując
Rafalik Napisano 30 września 2022 Autor Napisano 30 września 2022 9 minut temu, tomek4446 napisał: To żmudne ale realne Teraz masz -2,5 dB , a więc podkręcasz głośność gałką na subie i robisz kolejną kalibrację. Kalibracja zmieni Ci poziom wzmocnienia ma amplitunerze i zarazem pokaże mniejszą odległość. Nie można na poziomie ustawic na 0 ? 3 minuty temu, Rafalik napisał: Nie można na poziomie ustawic na 0 ? Podczas kalibracji ustawiłem tak aby na zielono było skala Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 30 września 2022 Napisano 30 września 2022 9 minut temu, Rafalik napisał: Podczas kalibracji ustawiłem tak aby na zielono było skala Co to za subwoofer ? Masz tam jakąś zwykłą gałkę volume ? Odpisz, cytując
Rafalik Napisano 30 września 2022 Autor Napisano 30 września 2022 5 godzin temu, tomek4446 napisał: Co to za subwoofer ? Masz tam jakąś zwykłą gałkę volume ? Subbofer od quadrala cs10 są pokrętła od wolum odcięcia i phase Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 3 października 2022 Napisano 3 października 2022 Tutaj różnica nie będzie wielka. Moim zdaniem i tak warto podbić subwoofer względem testowego sygnału. Malo jest filmów w których on pracuje "referencyjnie" Suba daj na 0. Na razie nie rób ponownej kalibracji. Audyssey Valume i Dynamic do ustawienia jeszcze i sprawdź wtedy. Piotr Odpisz, cytując
Recommended Posts