Zacco Napisano 18 września 2022 Udostępnij Napisano 18 września 2022 Hej, Posiadam amplituner onkyo nr686 i aktualnie kolumny dali 104. Przyszedł czas na rozbudowę pod kino domowe i na celowniku mam zestaw polk audio t50 + t30 + t15. Głównie z tego powodu, że są odpowiednie finansowo + będą stały blisko ściany, a czytałem że te się do tego nadają. Chciałbym do tego zestawu kupić subwoofer (może od razu zamówić razem), ale kompletnie się na nich nie znam (nie wiem nawet jak się go podłącza). Możecie podpowiedzieć co by się nadało do takiego zestawu + pokoju 25m2 w kwadracie? Głównie do filmów i seriali, czasem muzyka trochę głośniej. Fajnie by było poczuć drżenie aktualnie on jest, ale trochę ucieka Chyba, że znajdzie się kompletnie inny zestaw, to mogę rozpatrzeć również. Dzięki z góry za podpowiedzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 19 września 2022 Udostępnij Napisano 19 września 2022 Magnat RS 12 nic lepszego w tej cenie nie dostaniesz. Albo Heco 30A Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 19 września 2022 Udostępnij Napisano 19 września 2022 Myślę, że dobrym rozwiązaniem byłby jeden z dwóch bliźniaczych subwooferów firmy Klipsch R-12SW i R-120SW. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 września 2022 Udostępnij Napisano 22 września 2022 Heco SUB30A ewentualnie jeszcze JBL SUB A100P, lub A120P Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zacco Napisano 22 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 września 2022 Kurcze, dzięki za podpowiedzi! Będę się w nich rozglądał. Może trafi się jakaś używka bo przyznam, myślałem, że będzie trochę mniejszy wydatek.. Bo nic tańszego się nie nada? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 23 września 2022 Udostępnij Napisano 23 września 2022 Da się. Ale uzywany Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 września 2022 Udostępnij Napisano 23 września 2022 Wszystko zależy od tego jakiej jakości się spodziewasz, a z tego co napisałeś w poście to musi trochę wstrząsnąć domem momentami, a i muzyka na nim będzie odsłuchiwana, więc to trochę powoduje, że powinien to być nieco lepszy sub Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts