olgierd janiszewski Napisano 7 października 2022 Udostępnij Napisano 7 października 2022 Witam wszystkich serdecznie zastanawiam się na lupnem "zestawu startowego" jak w temacie. Szukam opinni czy robie dibry wybór. Mianowicie szukam zestawu na kazdą okazje, zależy mi na tym aby amplituner miał podłączenia gramofonu moim marzeniem by bylo al by mogl obslogiwac zarowno mm ja i mc, ale zdaje sobie sprawe ze cena byla by juz kosmoczna. Kolejnym arutem jest dwkodowanie i przepuszczanie dolby atmos. Mam tez sony md więc wejscie optyczne na ten deck tez jest dla mnie wazne. Czy ktos mial do czynienia d tym sprzetem i mogl bypodzielic sie opinią. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 8 października 2022 Udostępnij Napisano 8 października 2022 Denon i Polk to standardowe połączenie, które w kinie sprawdza się doskonale, biorąc pod uwagę ich stosunkowo niewielką cenę. Dobrze gdybyś mógł posłuchać i porównać te kolumny z np. Wilsonami Raptor, które mógłbyś z Denonem kupić w podobnym budżecie, oba sety grają fajnie i dobrze mieć wybór. Stereo w tego typu sprzęcie jest dodatkiem i nie spodziewaj się fajerwerków po amplitunerze kina. Pamiętaj koniecznie o dokupieniu subwoofera bez niego sporo stracisz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 10 października 2022 Udostępnij Napisano 10 października 2022 Bezpieczne podłączenie. Ostatnia szansa na zakup. Kolumny lepsze od podstawowego modelu T50. Uwazam że w tym zestawie gramofon to bardziej taki wymysł. Ale jak juz chcesz. Kupisz sobie fajnego taniego Projecta który i tak Ci zostanie do lepszego systemu, może kiedyś Rozumiem że set 5.1? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 października 2022 Udostępnij Napisano 12 października 2022 Podstawowe pytanie to w jakim pomieszczeniu ma pracować ten system, bo to czy będzie on dobry w dużej mierze zależy właśnie od tego. Druga sprawa, to czy będzie przewaga jakiegoś zastosowania (kino/muzyka)? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts