sztraf Napisano 15 marca 2009 Udostępnij Napisano 15 marca 2009 Witam.Posiadam Marantza SR4003 i chciałbym dokupić CD. Czy lepiej zostać przy marce i wybrać np. SA-7001, CD-6002 czy innego producenta, np. Harman Kardon HD 990, lub coś innego? Rozważam rówież w późniejszym okresie zakup do CD wzmacniacza stereo (choć SR4003 ma przyzwoity dzwięk dwukanałowy). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 15 marca 2009 Udostępnij Napisano 15 marca 2009 Reasumując masz ampli i co chcesz kupić CD czy wzmaka stereo ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 15 marca 2009 Udostępnij Napisano 15 marca 2009 Ja bym pozostał przy marce, no chyba, że walory estetyczne wogóle cię nie interesują. Moim zdaniem wystarczy ci CD5003, a jeśli ten wzmak stereo w przyszłości miałby być wyższy model to ewentualnie CD7003. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 16 marca 2009 Udostępnij Napisano 16 marca 2009 Ja bym trzymał się marki Marantz robi bardzo dobre Cd .Wybrałbym model 7003 . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 16 marca 2009 Udostępnij Napisano 16 marca 2009 Racja ,dobre CD-ki Marantza zaczynają się od serii 7000 .Model 7001 jest dobry a 7003 podobno jeszcze lepszy.Jak w przyszłości dokupisz wzmacniacz stereo to dobre zródło będziesz już miał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alghar Napisano 16 marca 2009 Udostępnij Napisano 16 marca 2009 Jesli możesz posłuchaj cd NAD Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztraf Napisano 21 marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 marca 2009 Cena 7003 mnie trochę odstrasza. Ubiegłoroczną bym jeszcze przełknął. Może ewentualnie Harman/Kardon HD 990 lub Yamaha CD-S700? Seria S2000 zbiera świetne opinie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazalski Napisano 21 marca 2009 Udostępnij Napisano 21 marca 2009 s2000 zbiera swietnie bo to juz najwyzsza polka. trzba patrzec ze s700 to 2 modele nizej. Majac wzmak maranza zostalbym przy tej firmie bo cdeki robia udane. Moze warto poczekac i dozbierac. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 21 marca 2009 Udostępnij Napisano 21 marca 2009 Z tą Yamahą to tak samo jak z Denonem ,w jednym i drugim przypadku seria 2000 bardzo dobra ,niżej średnio a na "dole" tojuż całkiem słabo.Jeżeli dysponujesz kwotą ok. 2kzł i nie musi być koniecznie Marantz to polecam Usher-a CD-7 . O sorry ,zerknąłem na stronkę Audiofasta a tam stoi 3.480,00 a ja pamiętam jeszcze cenę sprzed roku ok. 2kzł."Nałożyła" się podwyżka u Ushera oraz wysoki kurs dolara Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts