seba751 Napisano 28 listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 listopada 2022 Witam Do zestawu cambridge audio cxa 61+cxn v2 jakie polecilibyście kolumny podstawkowe żeby było dużo basu do 3k Obecnie mam MA bronze 100 i jest mało tego basu Pokój 15m Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 28 listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 listopada 2022 Zerknij na moje ogloszenie w dziale gielda. Basu z tych Phonarow napewno Ci nie braknie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba751 Napisano 28 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 listopada 2022 3 minuty temu, stach_s napisał: Zerknij na moje ogloszenie w dziale gielda. Basu z tych Phonarow napewno Ci nie braknie Zerkne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 listopada 2022 Być może najlepiej by było pójść w kierunku subwoofera jeżeli oczekujesz rzeczywiście dużo tego basu, albo jeżeli chcesz iść w stronę jednak kolumn, to możesz spróbować Silver 100, lub jak jesteś w stanie dorzucić, to KEF R3 rozwiąże problem, ale wtedy raczej outletowe lub używane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 28 listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 listopada 2022 Powinieneś minimalnie dołożyć i postawić na monitory Pylon Audio Diamond Monitor 18, które doskonale zgrywają się z elektroniką Cambidge grając dobrze dociążonym brzmieniem. Zadzwoń po indywidualną wycenę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba751 Napisano 28 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 listopada 2022 5 godzin temu, S4Home napisał: Być może najlepiej by było pójść w kierunku subwoofera jeżeli oczekujesz rzeczywiście dużo tego basu, albo jeżeli chcesz iść w stronę jednak kolumn, to możesz spróbować Silver 100, lub jak jesteś w stanie dorzucić, to KEF R3 rozwiąże problem, ale wtedy raczej outletowe lub używane. Sub odpada Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba751 Napisano 29 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 listopada 2022 a takie modele Polk audio signature es20 Elac debut reference b6 Q acustic 3030i Heco aurora 300 16 godzin temu, audioburak napisał: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 29 listopada 2022 Udostępnij Napisano 29 listopada 2022 Dlaczego sub odpada? Wszystkie te kolumny to klasa bardzo podobna do Bronze 100. A powiedział bym że cześć z nich na pewno basu będą miały mniej. Ale Bronze z Cambridge gra dość jasno. Więc jeżeli wybierzesz kolumny ciemne. I mimo że będa miały mniej basu to odbiór tego pasma może być lepszy. ELAC B6.2 masz za 1000 zł więc warto je sprawdzić. W cenie 3K Polk ES20 , KEF Q 350, Heco Revolution 3 Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fantomas Napisano 29 listopada 2022 Udostępnij Napisano 29 listopada 2022 Subwoofer raczej tylko Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba751 Napisano 29 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 listopada 2022 3 minuty temu, Piotr Sonido napisał: Dlaczego sub odpada? Wszystkie te kolumny to klasa bardzo podobna do Bronze 100. A powiedział bym że cześć z nich na pewno basu będą miały mniej. Ale Bronze z Cambridge gra dość jasno. Więc jeżeli wybierzesz kolumny ciemne. I mimo że będa miały mniej basu to odbiór tego pasma może być lepszy. ELAC B6.2 masz za 1000 zł więc warto je sprawdzić. W cenie 3K Polk ES20 , KEF Q 350, Heco Revolution 3 Piotr Suba poprostu nie mam gdzie postawić a jeszcze emit 20 dadzą rade Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 listopada 2022 Udostępnij Napisano 30 listopada 2022 Emit to bardzo spokojne kolumny. Liniowe. nie oczekuj od nich potęgi basu. Ale graja bardzo przyjemnie moim zdaniem, Ja bym szedł w suba. Nawet malego subika nigdzie nie wstawisz? nie musi być koło systemu. Może być dalej nieco. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba751 Napisano 30 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 listopada 2022 Nie da rady nigdzie go upchnąć A podstawki z br z przodu coś zmienia Najgorsze jest to że mam wszędzie daleko żeby jechać na odsłuchy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts