Raf_raf Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 14 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: W biurze, nie mogą przytłaczać rozmiarem Dobre, znane, niewielkie i po kablu oraz nie drogie, to Meze 99 NEO https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-nauszne/meze-audio-99-neo.html Zerknij Myślałem o trochę niższej półce cenowej, ale te Meze też już wcześniej zauważyłem i przyznaję, kuszą 🙂 Edytowano 2 godziny temu przez Raf_raf Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Raf_raf napisał: Myślałem o trochę niższej półce cenowej, ale te Meze też już wcześniej zauważyłem i przyznaje, kuszą 🙂 Myślałem o trochę niższej półce cenowej, ale te Meze też już wcześniej zauważyłem i przyznaje, kuszą 🙂 Czasem, warto dołożyć te 2-3 stówki i mieć prawdziwą frajdę Ten model jest szczególnie ciekawy, bo jest najbardziej "rozrywkowy" z całej rodziny 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts