Dawid Ostrowski Napisano 11 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2022 Witam. Chciałbym uzupełnić swój zestaw stereo składający się z Yamahy RN803D oraz kolumn Kef Q950 o subwoofer. Pokój w którym gra sprzęt na powierzchnie 35m2. Na oku mam kilka typów: - Rel T9i - SVS 2000 PRO - Rel 1205 - I opcja na dwóch subwooferach SVS 1000 PRO z tym że nie wiem czy jest możliwość połączenia tego w całość gdyż mój wzmacniacz posiada jedno wyjście Sub. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 12 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2022 Wszystkie 3 to super modele. Akurat do modelu PRO bym nie dokładał bo 2000 kupisz znacznie taniej. Osobiście uwielbiam model 1205. Uważam go za świetnie wycenionego oraz brzmiącego. T9i odstaje od pozostałych pod kątem stereo. Jest zdecydowanie najlepszy w tym aspekcie. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacieQ Napisano 12 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2022 Mój pokój jest nieco mniejszy gdyż to ok 27m2 ale za to wysoki na 4m i ten mały hangar pod względem basu napędza Rel T9i i robi to wyśmienicie ...😁👍💪 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2022 T9i do tego pomieszczenia i w kontekście stereo to będzie najlepszy kierunek. Poza tym będzie on miał trochę podobny styl pracy basu jak w KEF, więc dodatkowo zachowasz spójność tego zestawienia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 13 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2022 Wybrałeś 3 bardzo dobre subwoofery i z żadnym nie będzie wstydu. Jeśli chciałbyś postawić na bas, który będzie tłem i zniknie z pola słyszenia to REL T9i będzie najlepszym rozwiązaniem. Ja bym stawiał najbardziej na niego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 14 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2022 Zgodni jak nigdy 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts