kermiter Napisano 16 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 stycznia 2023 Cześć! Więc Marantz już u mnie, na kolumny padło w końcu po odsłuchu na Focal Aria 906. Teraz zostały standy, nie zdawałem sobie sprawy, że jest aż taka różnica ze standami Oryginalne to około 900zł za sztukę więc jakaś abstrakcja, co sądzicie o Taga Harmony TSS-76G lub Norstone Stylum 1 ? dzięki! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 16 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2023 1 minutę temu, kermiter napisał: co sądzicie o Taga Harmony TSS-76G lub Norstone Stylum 1 ? Mam Norstone i uważam, że w tej cenie są jakościowo i estetycznie OK. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 16 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2023 (edytowany) Kraft a widział Ty, że KEF wypuszcza właśnie suba, który nawet wyglądem pasuje pod monitory KEF, które posiadasz? Nawet kolor jest taki sam. Podziękowania poproszę na priv 7 godzin temu, Kraft napisał: OK Nie trafiłem z telefonu we właściwy wątek ale wiesz o co chodzi. Edytowano 16 stycznia 2023 przez kaczadupa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts