Maciej Przygodzki Napisano 3 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2023 Witam mam problem ze wzmacniaczem nad c368, otóż po uruchomieniu np radia internetowego włancza się po ok 4,5 min. W ustawieniach nic nie mogę zmienic, może ktoś z forumowiczów miał taki problem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 4 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2023 Odepnij na chwilę kable głośnikowe i zobacz wtedy. Jeśli problem się pojawia ponownie to serwis. Jesli nie to możliwe że któraś żyłka dotyka obudowy. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Przygodzki Napisano 4 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 stycznia 2023 Przepiekem Karte w drogi port na razie jest spokój, mam jeszcze inny problem tam gdzie wchodze do info nie mogę dale zrobić podgladu karty zrobić rebot bt Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 5 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2023 Jaką kartę? 13 godzin temu, Maciej Przygodzki napisał: nie mogę dale zrobić podgladu karty zrobić rebot bt Pokiela tojakiemu est? Piotrek 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LML Napisano 5 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2023 Rozmowa jak dwóch ziomeczków z drineczkiem w ręku na imprezie ;):) 1 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 5 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2023 Pewnie pisane na telefonie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 5 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2023 Co szkodzi przeczytać jeszcze raz i błędy poprawić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 9 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2023 No dlatego tak napisałem. Bo kompletnie nie zrozumiałem. Ale chyba faktycznie drineczek tutaj przy chillu poleciał piszac posta 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LML Napisano 9 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2023 43 minuty temu, Piotr Sonido napisał: No dlatego tak napisałem. Bo kompletnie nie zrozumiałem. Ale chyba faktycznie drineczek tutaj przy chillu poleciał piszac posta Ja się domyśliłem, że to ma być tak... bo niestety autor tak zaczął... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2023 Kable głośnikowe i ich wpływ na szybkość włączania się radia internetowego to już jakaś wyższa szkoła jazdy Jest taka szansa, że slot na moduł BluOS coś zawiódł, albo może się nie dopiął dobrze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts