krzysztof11 Napisano 5 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2023 Witam . Podłączyłem hegla h190 do netu kablem. Diody mrugają czyli NET jest . Chce słuchać TIDAL , z tableta Apple. Nie łączy się z Heglem ! Nie widzi go wogole w sieci . Co złe robię , ze brak połączenia jest ? Prosze o pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 5 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2023 Tidal connect mi dzis by rozwalił kolumny - 🙄 puscilem Daily mix i poszedł jakiś taki przester, na, szczęście bardzo cicho było... Tidal i Qobuz natywne z Volumio grały normalnie Więc może coś namieszali Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 5 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2023 Sprawdź w menu Hegla w zakładce Network czy urządzenie ma przypisany adres IP. Powinno to tak wyglądać: Z tego co wiem to Hegel jeszcze nie doczekał się aktualizacji wnoszącej funkcję Tidal Connect. Nie uruchomisz go więc na tych urządzeniach za pomocą natywnej aplikacji. Musisz skorzystać np. z Roona albo takiego BubbleUPnP. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 5 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2023 Albo mconnect 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 5 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2023 27 minut temu, lpomis napisał: Musisz skorzystać np. z Roona albo takiego BubbleUPnP. 23 minuty temu, DiBatonio napisał: Albo mconnect 😉 Nie wiedziałem że nie ma TC. Mała strata. Lepsze opcje niż to coś... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof11 Napisano 5 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 stycznia 2023 Ciekawe dlaczego sam się automatycznie nie połączył z netem? Wina routera z UPC ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts