Tonyrokihorror Napisano 6 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2023 Witam szanowne grono. Potrzebuje Waszej pomocy! Mam Marantz 6007 z cd6007 i pytanie co z tym zagra? Salon około 30mk, muzyka rożna, ja motorhead, córka queen, żona Anita Lipnicka. Budżet 4tys (nowe, używane) Wiem ze ten model marantza to budżetowy sprzęt ale może coś to „rozrusza”. Proszę Was o rade za czym się rozglądać. Dzięki pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 6 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2023 6 minut temu, Tonyrokihorror napisał: Mam Marantz 6007 z cd6007 i pytanie co z tym zagra? Skoro już masz to.... sprzęt "pod pachę" i do salonu audio. Zagrać, zaagra 😉 jednak nie to kest ważne, lecz to czy to granie w duecie z kolumnami bedzie tym ulubionym. Pozdr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonyrokihorror Napisano 6 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 stycznia 2023 Co racja to racja, ale mam kawałek do najbliższego salonu i póki co chciałem zaczerpnąć Waszych pomysłów. Może ktoś ma taki wzmak i podpowie czego szukać. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonyrokihorror Napisano 7 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 stycznia 2023 Może z Kef seriiQ zagra ten Marantz? Jestem zielony w tych sprawach, do tej pory słuchałem na starej wieży techniksa. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 7 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2023 (edytowany) 11 minut temu, Tonyrokihorror napisał: Może z Kef seriiQ zagra ten Marantz? Ten Marantz zagra ze wszystkimi kolumnami. Wybierz po prostu takie, których dźwięk i wygląd Ci się podobają. Najlepiej sprawdzając je przed ostatecznym zakupem u siebie w domu. Edytowano 7 stycznia 2023 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonyrokihorror Napisano 7 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 stycznia 2023 Ok. Dzięki wielkie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonyrokihorror Napisano 7 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 stycznia 2023 26 minut temu, Kraft napisał: Ten Marantz zagra ze wszystkimi kolumnami. Wybierz po prostu takie, których dźwięk i wygląd Ci się podobają. Najlepiej sprawdzając je przed ostatecznym zakupem u siebie w domu. Dzięki Panie Kraft, a czy mógłbyś coś doradzić do 4000? Nie chciałbym kupić czegoś co ten wzmacniacz nie ogarnie a panowie w salonach czasem coś muszą „wypchać”😉. Może coś z rynku wtórnego tylko czego szukać?🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 7 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2023 Akurat segmentu budżetowych kolumn do 30 m2 nie znam. Nie znam też Twojego gustu i akustyki Twojego pomieszczenie (ważne). Musisz pochodzić po salonach i posłuchać różnych kolumn. Powinno Ci się od tego coś wyklarować, jakiego brzmienia szukasz. Potem możemy konkretyzować. Wzmacniacz ogarnie wszystko, co wybierzesz. Tym się nie musisz martwić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonyrokihorror Napisano 7 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 stycznia 2023 Dziękuje Wam. Działam od poniedziałku😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 7 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2023 Tylko pamiętaj, że w salonach mogą Ci nawijać makaron na uszy. Dystansuj się od tego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonyrokihorror Napisano 7 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 stycznia 2023 17 minut temu, Kraft napisał: Tylko pamiętaj, że w salonach mogą Ci nawijać makaron na uszy. Dystansuj się od tego. 👍 jeszcze raz dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 7 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2023 6 godzin temu, Tonyrokihorror napisał: Nie chciałbym kupić czegoś co ten wzmacniacz nie ogarnie a panowie w salonach czasem coś muszą „wypchać” Do spokojnego grania wystarczy, ale przy głośniejszym graniu będzie problem, szczególnie z wymagającymi kolumnami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts