Wojtek870 Napisano 13 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2023 Witam Jestem tu nowy i nie doświadczony Posiadam Denon Ceol N10 i jestem z niego zadowolony wiec nie jestem też wybredny obecnie napędza on Wilson Raptor 5 w pomieszczeniu 16m gra to całkiem fajnie lecz chce już czegoś nowego i z braku miejsca chciał bym wymienić podłogowe na monitory i je powiesić mniej wiecej 1m 10cm nad podłogą moze ciut wyżej upatrzyłem sobie kilka modeli: Jestem w stanie wydać na to około 2800zł Ale im mniej tym lepiej (stosunek cena jakość) KEF Q350 / Dali Oberon 3 - to moje faworyty Monitor Audio Bronze 100 / Klipsch RP600m A może rozważę coś innego lecz patrzę tez na aspekt wizualny Być może jakiś SUB mini w przyszłości Czego słucham ogólnie wszystkiego ale Przepadam za graniem z orkiestrą symfoniczną / jezz / blus / Rock / Pink Floyd długo by wymieniał. Czego szukam napewno wiecej datalu dobrej podstawy basowej i nie męczącego słuchania chciał bym coś z tych 4 modeli i chciał bym dobrze wybrać dla tego tu jestem dodam jeszcze ze moze kiedyś Denon pójdzie na emeryturę i zastąpi go coś innego ale to odległodległy 😄 Dodam też ze ogladam sporo filmów i seriali i tu tez fajnie było by mieć fajne wrażenia. Obecne Wilsony Raptor 5 daja rade przy głośniejszym odsłuchu a ja chce ciszej a lepiej Z góry dziękuję za pomoc rozważę tez inne propozycje Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 13 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2023 Q Acoustics 3030i ( spokojniejsze granie ) Polk Audio ES20 ( rozrywkowe granie ) 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 13 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2023 Biorąc pod uwagę Twoje preferencje brzmieniowe i system, na pewno polecam wspomniane przez Ciebie Kef Q350, spójrz także na bardzo dobre, duńskie monitory System Audio Saxo 5, które swietnie będą współpracowały z Twoim amplitunerem i zapewnią bardzo spójny, pełny, dobrze dociążony i plastyczny dźwięk. A może bardzo muzykalne Rega Kyte. Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, porownania oraz oczywiście indywidualne wyceny. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 13 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2023 Tutaj nie ma co moim zdaniem nie ma co szaleć do tego Denona. Indiana Line Tesi 261 i masz zalatwione 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts