KrólKiczu Napisano 16 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2023 Około rok temu. Nie mam, broń Boże, nic do tamtego forum, ale nie zauważyłem, żeby różniło się jakoś szczególnie od audio czy audiostereo. Ot, kolejne forum, założone przez kogoś, kto chciał trochę inaczej niż gdzie indziej 😉. Czy lepsze czy gorsze - to kwestia upodobań. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 17 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2023 14 godzin temu, DiBatonio napisał: Hmmm. Seba, ale kiedy to było? W sumie nie dla każdego to forum podobnie jak NA, tam słyszą wtyczki, bezpieczniki i podstawki pod kable. Zresztą też switche i inne routery o czym można ostatnio poczytać na AS. Nie przeszkadzają mi osoby słyszący wtyczki czy podstawki. Nie przeszkadzają mi też osoby niesłyszące tych rzeczy. Na tamtym forum, wg mnie, po prostu dominują raczej bardziej zamożni audiofile, z którymi raczej nie mogę się równać. Jak pisałem, sprzedawałem swego czasu monitorki dynaudio jednemu z tamtejszych moderatorów, który też dużo opowiadał mi o wpływie kabli itp bibelotów, i mnie, sceptyka wcale to nie raziło, bo gość był naprawdę miły i z pasją opowiadał o swym hobby. 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 17 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2023 (edytowany) Branży w sensie czego, banerów reklamowych etc., czy udzielania się branży? Edytowano 17 stycznia 2023 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 17 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2023 Nie ma tam takich praktyk. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 18 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2023 22 godziny temu, seba3002 napisał: Na tamtym forum, wg mnie, po prostu dominują raczej bardziej zamożni audiofile, z którymi raczej nie mogę się równać. Sebastian o jaki pułap cenowy chodzi? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 18 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2023 4 godziny temu, lysyrafal napisał: Sebastian o jaki pułap cenowy chodzi? Nie mam zielonego pojęcia. Do takich wniosków doszedłem po rozmowie z moderatorem. Zresztą przeglądając zdjęcia systemów niektórych użytkowników, też wysnułem takie wnioski. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 18 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2023 Sporo jest osób z fajnymi, składanymi latami systemami. Raczej w budżetach z tych większych 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts