terracan1929 Napisano 23 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2023 no oczywiście, że nie..... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 23 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 stycznia 2023 (edytowany) Przed chwilą, terracan1929 napisał: no oczywiście, że nie..... wiesz, mógłby sobie tego nie życzyć, wiec wole nie pisać Mogę tylko powiedzieć, ze trafiły w BARDZO dobre ręce Edytowano 23 stycznia 2023 przez mateolo2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 23 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2023 (edytowany) no sprawa jasna i oczywista dlatego nie pytałem Ciebie czy sprzedałeś kolumny Sebie, a zadałem pytanie Sebie czy to on kupił.... Ogólnie rzecz biorąc, szybko poszło Ci ze sprzedażą. Wprawdzie Yamahę AS 701 sprzedałem poprzez to forum chyba szybciej niż Ty (Panie, to był moment ) , ale już Zensorki poprzez forum nie zeszły....z 2 tygodnie woziłem się po OLX-ach Edytowano 23 stycznia 2023 przez terracan1929 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 23 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 stycznia 2023 10 minut temu, terracan1929 napisał: no sprawa jasna i oczywista dlatego nie pytałem Ciebie czy sprzedałeś kolumny Sebie, a zadałem pytanie Sebie czy to on kupił.... Ogólnie rzecz biorąc, szybko poszło Ci ze sprzedażą. Wprawdzie Yamahę AS 701 sprzedałem poprzez to forum chyba szybciej niż Ty (Panie, to był moment ) , ale już Zensorki poprzez forum nie zeszły....z 2 tygodnie woziłem się po OLX-ach No szybko poszło bo duzzzoo zainteresowanych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 23 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2023 13 godzin temu, J4Z napisał: Moim zdaniem powinien być nakaz podawania cen. Nie ma nakazu podawania cen na naszym Forum -i nie będzie. Jak ktoś jest zainteresowany to pisze na PW czy adres mailowy lub dzwoni (w zależności od tego co jest podane w ogłoszeniu i co woli...) . Pozdrawiam PS. Na prośbę autora -zablokowałem ten wątek. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts