Tomasz Kluczynski Napisano 23 kwietnia Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2 godziny temu, kinol napisał: Dzień dobry. Jaki polecacie kolumny do wzmacniacza pioneer A676. Mam do niego sentyment i nie chce się go pozbywać bo jest z całego kompletu. Pokój 15m2 muzyka elektroniczna Ale czemu tu pytasz w zupełnie innym temacie? Załóż temat ze swoim pytaniem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 23 kwietnia Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2 godziny temu, kinol napisał: Dzień dobry. Jaki polecacie kolumny do wzmacniacza pioneer A676. Mam do niego sentyment i nie chce się go pozbywać bo jest z całego kompletu. Pokój 15m2 muzyka elektroniczna Witaj, Do 15m2 sugerowalibyśmy wstawić głośniki podstawkowe. Podłogowe mogą zbyt dominować taki metraż. Do Twojego obecnego wzmacniacza proponujemy wziąć pod uwagę: Tańsze, Indiana Line TESI 3 https://www.tophifi.pl/glosniki/glosniki-podstawkowe/indiana-line-tesi-3.html?color=4913&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwuJ2xBhA3EiwAMVjkVFpVrmyxVJXMqRawRubC-8vfwYilNB3vb6WDPizVqkJeDBnaTYofeBoCDWIQAvD_BwE lub droższe B&W 606s3 https://www.tophifi.pl/glosniki/glosniki-podstawkowe/bowers-wilkins-606-s3.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwuJ2xBhA3EiwAMVjkVK32I290lJ6_snJrGXaOnSj5fhxmF1mZvn1LOlrQlrb5JNTO2Gg9SxoCccsQAvD_BwE Dwie, różne konstrukcje, dwa różne charaktery. Może wpadłbyś do nas ze swoim wzmacniaczem na to właśnie porównanie :)? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinol Napisano 23 kwietnia Udostępnij Napisano 23 kwietnia Z chęcią, to jest dobre rozwiązanie. Mam w domu Pylony perla25 nie urzeka mnie ten dźwięk i mam też dynaudio emity 10 ale 6 ohm, i grają cicho więc wgre wchodzą tylko 4 ohm Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 23 kwietnia Udostępnij Napisano 23 kwietnia 4 minuty temu, kinol napisał: Z chęcią, to jest dobre rozwiązanie. Mam w domu Pylony perla25 nie urzeka mnie ten dźwięk i mam też dynaudio emity 10 ale 6 ohm, i grają cicho więc wgre wchodzą tylko 4 ohm Nie zaśmiecaj innych tematów , bo on jest wogle z nim nie związany, tylko załóż swój. 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 24 kwietnia Udostępnij Napisano 24 kwietnia 18 godzin temu, bartoszek43 napisał: Siema. Jak wypadło połączenie r11 z tym Roksanem? Napisz coś więcej bo zastanawiam się nad tym wzmakiem Pasujący wzmacniacz pod te kolumny. Po prostu Gra zywo ale nie przesadza z dokładnością, jest mocny i ładnie trzyma bas. Pasuje pod KEFy Są tez promocję na modele BLAK jeśli możesz dołożyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinol Napisano 28 kwietnia Udostępnij Napisano 28 kwietnia Dnia 23.04.2024 o 21:59, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Witaj, Do 15m2 sugerowalibyśmy wstawić głośniki podstawkowe. Podłogowe mogą zbyt dominować taki metraż. Do Twojego obecnego wzmacniacza proponujemy wziąć pod uwagę: Tańsze, Indiana Line TESI 3 https://www.tophifi.pl/glosniki/glosniki-podstawkowe/indiana-line-tesi-3.html?color=4913&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwuJ2xBhA3EiwAMVjkVFpVrmyxVJXMqRawRubC-8vfwYilNB3vb6WDPizVqkJeDBnaTYofeBoCDWIQAvD_BwE lub droższe B&W 606s3 https://www.tophifi.pl/glosniki/glosniki-podstawkowe/bowers-wilkins-606-s3.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwuJ2xBhA3EiwAMVjkVK32I290lJ6_snJrGXaOnSj5fhxmF1mZvn1LOlrQlrb5JNTO2Gg9SxoCccsQAvD_BwE Dwie, różne konstrukcje, dwa różne charaktery. Może wpadłbyś do nas ze swoim wzmacniaczem na to właśnie porównanie :)? Chce się umówić na odsłuch u was w salonie. Po majówce. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 28 kwietnia Udostępnij Napisano 28 kwietnia To PM napisz 🤨 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 5 maja Udostępnij Napisano 5 maja Dnia 28.04.2024 o 09:54, kinol napisał: Chce się umówić na odsłuch u was w salonie. Po majówce. Zapraszamy, pisz maila lub dzwoń Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts