Karolina Tanika Napisano 26 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2023 Bluesound Powernode co myślicie? Szukam własnie takiej uniwersalnej nie duzej skrzynki wszystko w jednym w budzecie ok 4 tys. z b.dużą funkcjonalnością i przyzwoitym dzwieku . Obowiazkowy Tidal Conect , łatwa dobra aplikacja, bluetoth dwukierunkowy , Hdmi arc, wyjscie sluchawkowe . Cos jescze oglądać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 27 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2023 Zapodałeś takie kryteria że chyba tylko to będzie je spełniać Przypomina mi się robienie przetargów pod konkretny produkt Masz jeszcze Sonos AMP nie wiem jaki ma BT Oraz Cabasse Abyss nie wiem jaki ma BT Piotrek 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Tanika Napisano 27 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 stycznia 2023 (edytowany) bardzo dziękuję Cabasse Absys -nie bardzo , tylko ze względu na cenę Sosnos - super , na plus moc, i nieco nizsza cena niz bluesound . Musze poszukać info jak działają aplikacje , i najlepiej posluchac . Edytowano 27 stycznia 2023 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 27 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2023 2 godziny temu, Karolina Tanika napisał: na plus moc Tym parametrem się nie kieruj. Zapewniam Cię, że w praktyce nie potrzebujesz tych 256 W, bo będziesz grać z mocami zbliżonymi do 1 W (więc i 77 W BS to aż nadto). Zwróć uwagę na funkcjonalność, niezawodność, wygląd, cenę. Mocy będziesz miała pod dostatkiem cokolwiek wybierzesz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyt Napisano 27 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2023 Sonos jest fajny, sprawdzałem przez chwilkę tez. Ale sie obrazilem, bo jego korekcja akustyki działa tylko z głośnikami made by Sonos Ogolnie Powernode to imo świetny sprzęt, sam sie nad nim mocno zastanawiałem i raczej ciężko znaleźć cos jednoznacznie lepszego w takiej formule i budżecie. Jesli nie planujesz jakichś wiekszych, wymagających paczek, to może nawet Powernode Edge by Ci wystarczył. Jest jeszcze HK Citation AMP - (tutaj jednak mozna znalezc informacje o slabym projekcie odprowadzania cieplnego i przegrzewaniu sie urzadzen). 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 27 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2023 Powernode to moim bardzo fajna skrzyneczka. Gra nieźle. A pod kątem funkcjonalności chyba nie znajdziesz nic lepszego. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 27 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2023 6 minut temu, szyt napisał: Jesli nie planujesz jakichś wiekszych, wymagających paczek, to może nawet Powernode Edge by Ci wystarczył. Zazwyczaj większe paczki mają wyższą skuteczność i wymagają mniejszej mocy ze wzmacniacza. Wiem - wbrew intuicji, ale za to zgodnie ze wzorami matematycznymi:). Duży robi więcej za mniej. Piękna sprawa! 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlardo Napisano 27 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2023 BlueSound PowerNode to bardzo dobry wybór, w tej cenie to świetne all-in-one, jeden z lepszych wyborów w tej kategorii cenowej patrząc na całokształt. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2023 Sonos amp działa stabilnie. Aplikacja jest rozwijana od wielu lat i działa dobrze. Dobry konkurent dla Powernode. Który lepszy? Kwestia gustu bo graja nieco inaczej. Piotrek 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leonII Napisano 30 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2023 Jeżeli jesteś zainteresowana sprzętem używanym to dzisiaj wpadłem na takie ogłoszenie https://www.olx.pl/d/oferta/bluesound-powernode-2i-CID99-IDSTDAc.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 30 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2023 Witaj W przypadku Powernode, masz do dyspozycji nie tylko bardzo dobrą (o ile nie najlepszą) aplikację do sterowania, to w dodatku jakość dźwięku będzie na niewiele niższym poziomie a niż od starszego Nada C700 :):):) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Antoszczuk Napisano 2 lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 lutego 2023 Świetnie to gra. Byłem na odsłuchach w top hifi i słuchałem z bowersami 606 i grało to rewelacyjnie, mocy nie brakowało i basu było sporo 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 3 lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 lutego 2023 Ale co? Powernode? I kupiłeś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speedfreak Napisano 9 marca 2023 Udostępnij Napisano 9 marca 2023 Ja posiadam Powernode N330 i jako all in one sprawuje się świetnie. Ze starym tv miał czasem problem z uruchomieniem po HDMI arc ale po wymianie na nowy wszystko działa sprawnie. Dźwięk jest ok, niestety nie mam już starego wzmacniacza żeby podłączyć i porównać jak kolumny na nim grają. Funkcjonalność aplikacji jest świetna, działa bez problemu TV, tidal i FLAC z USB. Jedyny minus że jak zgubi sieć to nic nie działa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 10 marca 2023 Udostępnij Napisano 10 marca 2023 Albo jak prądu nie ma. To też lipa. Ale może pomyślą o tym w jakiejś aktualizacji Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanna Nowak Napisano 14 marca 2023 Udostępnij Napisano 14 marca 2023 Dnia 10.03.2023 o 13:53, Piotr Sonido napisał: Albo jak prądu nie ma. To też lipa. Ale może pomyślą o tym w jakiejś aktualizacji Czy do Bluesound Powernode można podłączyć gramofon? Dnia 26.01.2023 o 16:01, Karolina Tanika napisał: Bluesound Powernode co myślicie? Szukam własnie takiej uniwersalnej nie duzej skrzynki wszystko w jednym w budzecie ok 4 tys. z b.dużą funkcjonalnością i przyzwoitym dzwieku . Obowiazkowy Tidal Conect , łatwa dobra aplikacja, bluetoth dwukierunkowy , Hdmi arc, wyjscie sluchawkowe . Cos jescze oglądać? Kupiłaś ten sprzęt czy coś innego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 15 marca 2023 Udostępnij Napisano 15 marca 2023 14 godzin temu, Hanna Nowak napisał: Czy do Bluesound Powernode można podłączyć gramofon? Kupiłaś ten sprzęt czy coś innego? Nie. Bo on nie ma żadnego wejścia anlogowego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 15 marca 2023 Udostępnij Napisano 15 marca 2023 8 minut temu, J4Z napisał: Hehe, akurat to jest frustrujące, że jak internet mi zabiorą to nawet z pena nic nie puszczę. 😔 No co zrobisz taki soft. Bądzmy dobrej mysli jednak te połączenia internetowe w PL staja się coraz stabilniejsze. Nawet na odludziach. No chyba że Bieszczady Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts