Adam1971 Napisano 29 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2023 Witam Wszystkich Forumowiczów Co Napiszecie O Zestawie Wzmacniacz Magnat MA700 +Kolumny Heco Aurora 700 Interesuje Mnie Jak Ten Wzmacniacz Zgra Się Z Kolumnami Heco Aurora 700 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 29 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2023 Zależy jakiego brzmienia oczekujesz. Heco najczęściej łączy się z jaśniejsza elektronika jak yamaha czy cambridge bo są ciemniejsze. Magnat ma raczej spokojna górę i gra ciepłej od wyzej wymienionych więc myślę że to połączenie może być za mało szczegółowe. Zależy co lubisz. Masz już Magnata lub kolumby czy pytasz zawczasu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam1971 Napisano 29 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 stycznia 2023 6 minut temu, Artur Charicki napisał: Zależy jakiego brzmienia oczekujesz. Heco najczęściej łączy się z jaśniejsza elektronika jak yamaha czy cambridge bo są ciemniejsze. Magnat ma raczej spokojna górę i gra ciepłej od wyzej wymienionych więc myślę że to połączenie może być za mało szczegółowe. Zależy co lubisz. Masz już Magnata lub kolumby czy pytasz zawczasu? Mam Kolumny Heco Aurora 700 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 29 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2023 Jeśli lubisz dźwięk dociążony na dole i niezbyt detaliczny i szczegolowy to magnat będzie ok. Jeśli chcesz jaśniej to szedłbym w cambridge cxa 60, 61, lub wyzej 80. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 29 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2023 To bardzo dobre połączenie, chociaż raczej dla osób, szukających bardziej relaksującego, ciepłego, miękkiego grania. Ale jak najbardziej polecam. Pozostając przy kolumnach Heco, możesz zwrócić jeszcze uwagę na wzmacniacz Cyrus One - bardziej żywy, swobodny. Bardzo często nasi Klienci łączą Heco po odsłuchach z Audiolab 6000A. Najlepiej jednak posłuchaj i wybierze taką konfigurację, jaka będzie Ci najbardziej pasowała, zapraszam na odsłuchy oraz atrakcyjne, indywidualne wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts