prezes83 Napisano 11 lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 lutego 2023 Ostatnio będąc w salonie zwróciłem uwagę na całkiem ładny klocek grający na stoliku. Wszystkomający, prezentuje się całkiem nieźle, grał przyzwoicie... ot taki boombox dzisiejszych czasów Za 4k wydaje się niezłym pomysłem np. z przeznaczeniem do sypialni. Macie jakieś doświadczenia z dłuższego obcowania z tym all-in-one? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaldekA Napisano 12 lutego 2023 Udostępnij Napisano 12 lutego 2023 (edytowany) Cześć. Polecam przed zakupem obejrzeć film na kanale Reduktor Szumu o tym urządzeniu. Edytowano 12 lutego 2023 przez WaldekA Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3894641543 Napisano 17 lipca Udostępnij Napisano 17 lipca Witam. A da się do tego podłączyć głośniki zewnętrzne? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 17 lipca Udostępnij Napisano 17 lipca 11 godzin temu, 3894641543 napisał: Witam. A da się do tego podłączyć głośniki zewnętrzne? Nie, system jest zamknięty bez możliwości rozbudowy. Po prostu stawiamy na stoliku i już Ogólnie, to ciekawe jest to urządzenie. Nie można go porównać do tradycyjnych zestawów hifi, ale większość osób powinna być zadowolona z tego jak brzmi i co potrafi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 18 lipca Udostępnij Napisano 18 lipca Masz jeszcze Ruark R3S do sprawdzenia który bardziej Ci odpowiada. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3894641543 Napisano 18 lipca Udostępnij Napisano 18 lipca Posiadam i jestem bardzo zadowolony. Wygląda bardzo dobrze a gra jeszcze lepiej 😉 To, że normalnych głośników przewodowych nie da się podłączyć to wiem bo nie ma wyjść ale myślałem, że może da się podłączyć głośniki bezprzewodowe. Przez bluetooth można sparować urządzenia wejściowe ale nie wiem czy da się sparować urządzenia wyjściowe... np. dodatkowe głośniki 🤔 Gdybym był pewny, że się da to bym kupił ale jak się nie da to pieniądze pójdą na marne🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 18 lipca Udostępnij Napisano 18 lipca Zerknij jeszcze na jeden z takich produktów, który jest podobny do wcześniejszego Technicsa. https://www.tophifi.pl/systemy-mini/systemy-mini/sonoro-meisterstuck-gen-2.html Sonoro Meisterstuck drugiej generacji. Stylistycznie atrakcyjny, bardzo mocno wyposażony. Zagra odmiennie, ale jest warty grzechu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 lipca Udostępnij Napisano 18 lipca Widziałem, słyszałem. Prezentuje się pięknie, ale brzmieniowo przegrywa moim zdaniem z Naim Mu-so 2nd Gen. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts