Ketrab78 Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 Jak w tytule. Wymagania to aby był w miarę detaliczny w paśmie gitary basowej, żeby grane w utworze przebiegi basu były dobrze słyszalne, choć wiem, że to głównie sprawa kolumn i wzmaka. A ten gra przyzwoicie z tannoyami m1 w małym pokoju. Myślałem o tym advanced paris z dwiema lampkami w środku, ale nie mam możliwości aby go odsłuchać. Biorę też pod uwagę Yamahe s303 z nowych, ale też jej nie słyszałem za wszelkie sugestie z góry dziękuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 Cześć, dobrą ścieżką może być Cambridge AXC25, ale S303 też jest rozsądną ścieżką — dla mnie jednak AXC oferuje przyjemniejszą sygnaturę. Warto przesłuchać oba, w razie czego zapraszamy 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 Arcam cds27 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ketrab78 Napisano 20 lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 6 minut temu, Q21 napisał: Cześć, dobrą ścieżką może być Cambridge AXC25, ale S303 też jest rozsądną ścieżką — dla mnie jednak AXC oferuje przyjemniejszą sygnaturę. Warto przesłuchać oba, w razie czego zapraszamy Dzięki, oglądam wasze wszystkie poradniki na yt (za które korzystając z okazji dziękuję), ale żeby przyjechać to mam na razie trochę za daleko AXC pewnie dźwiękowo lepszy, ale s303 ma też wyjścia cyfrowe, za które też ma mały plusik u mnie. A te Advance Paris warte zachodu? Przeglądam jeszcze Audiolab... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 20 lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 Czyli chcesz kupić cokolwiek byle nowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ketrab78 Napisano 20 lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2023 12 minut temu, Fafniak napisał: Czyli chcesz kupić cokolwiek byle nowe. no skłaniam się ku nowemu, bo używany to w sumie nie wiadomo jaki przebieg i czy nie będzie potrzeba wymiany lasera , a tu jest różnie z dostępnością w razie czego i dlatego nieco się obawiam używek... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts