Jarek789 Napisano 5 marca 2023 Napisano 5 marca 2023 Cześć, Chciałbym prosić o jakaś poradę odnośnie wybrania niedrogich najlepiej używanych kolumn podłogowych które moglbym podłączyć do mojego Onkyo NR-609. Amplituner mam od dawna i chciałbym go wykorzystać. Mam budżet około 1500 zł i myślałem o kolumnach Taga. Czy macie jeszcze jakieś typy? z góry dziękuje za wszelka pomoc. Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano 9 marca 2023 Napisano 9 marca 2023 Napisz jakiej wielkości masz pomieszczenie i jakie brzmienie lubisz, czego słuchasz? Mogą być podstawkowe czy tylko podłogówki wchodzą w grę? Odpisz, cytując
S4Home Napisano 9 marca 2023 Napisano 9 marca 2023 Pytanie jeszcze czy dobierasz te podłogówki do jakichś już posiadanych kolumn surround i centralnej, czy na razie będziesz bazował wyłącznie na stereo? Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 9 marca 2023 Napisano 9 marca 2023 Klipsch F2. - podlgowe - tanie - do amplitunera kina dobrze grają 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts