jacek782 Napisano 13 marca 2023 Udostępnij Napisano 13 marca 2023 Moge kupis ,powiedzmy za znosne pieniadze GigaWatt PC- 3EVO SE .Wiem,rozne sa zdania na ten temat,ale moze jest ktos ,kto to uzywa i moze cos wiecej powiedziec.Na przyklad jak to wplywa na jakosc dzwieku, bo to chyba najwazniejszy parametr. Prosze o jakies wskazowki ,porady. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 17 marca 2023 Udostępnij Napisano 17 marca 2023 Myślę że na tym forum może być ciężko o kogoś kto miał do czynienia . Sam się zastanawiam nad przetestowaniem w przyszłości kondycjonera GigaWatta zamiast posiadanej listwy. Jak czegoś sensownego się dowiesz to pisz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 18 marca 2023 Udostępnij Napisano 18 marca 2023 (edytowany) Dnia 13.03.2023 o 22:14, jacek782 napisał: Moge kupis ,powiedzmy za znosne pieniadze GigaWatt PC- 3EVO SE .Wiem,rozne sa zdania na ten temat,ale moze jest ktos ,kto to uzywa i moze cos wiecej powiedziec.Na przyklad jak to wplywa na jakosc dzwieku, bo to chyba najwazniejszy parametr. Prosze o jakies wskazowki ,porady. Jakiś czas temu pomogłem koledze z zasilaniem i okablowaniem wszelakim, po czym przysłał mi to odnośnie kondycjonera: https://youtu.be/yNBsB_8QcvY I podziękował 😉 Edytowano 18 marca 2023 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts